ISPUCALA I BEŽIVOTNA KOSA MOŽE BITI PROŠLOST: Primenite ova 3 saveta i povratite sjaj i volumen!
Zdrava kosa, Foto: Profimedia

nega kose

ISPUCALA I BEŽIVOTNA KOSA MOŽE BITI PROŠLOST: Primenite ova 3 saveta i povratite sjaj i volumen!

Keratin je prirodni protein koji je glavna komponenta strukture dlake

Objavljeno:

Kosa vam izgleda beživotno? Krajevi su rascvetani? Kosa leti i ne možete da je obuzdate? Razlog za navedeno stanje je nedostatak keratina u strukturi dlake do kojeg dolazi usled negativnog uticaja spoljne sredine, neizbalansirane ishrane, stresa, strogih dijeta, kupanja u moru, farbanja ili tretiranja kiselinom.

foto: Promo

Keratin je prirodni protein koji je glavna komponenta strukture dlake. On obezbeđuje folikulima kose hranljive materije, prekriva dlaku poput pločica i štiti je od: sunca, vetra, hladnoće, oštećenja prilikom korišćenja prese za kosu, figara i fena, uništavanja prilikom farbanja ili hemijskog tretiranja, oštećivanja prilikom nošenja šnala, gumica za kosu ili ukosnica.

foto: Promo

Šampon Aktivni keratin potpuno obnavlja strukturu kose. Obezbeđuje kosi dodatnu snagu i elastičnost. On nežno i delikatno čisti kosu od nečistoća, obnavlja je i jača kutikulu kose, dajući joj zdrav i uredan izgled. Redovnom upotrebom sa maskom za kosu „Aktivni keratin“, obnavljajući efekat se pojačava. Šampon možete poručiti OVDE , po ceni od 570 rsd za 400 ml, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.