ZNALI SMO DA ĆEMO IMATI PROBLEM! NEMA IZGOVORA! Milojević ne shvata što su igrači umesto da daju, oni primili gol!
Vladan Milojević nije krio da je nezadovoljan odnosom prema igri u finišu meča, Foto: Adria Media TV

Utisci posle poraza u Helsinkiju

ZNALI SMO DA ĆEMO IMATI PROBLEM! NEMA IZGOVORA! Milojević ne shvata što su igrači umesto da daju, oni primili gol!

Trener Zvezde istakao je i da Milan Borjan nije teže povređen

Objavljeno:
Nikola Husein

Crvena zvezda je prošla u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona uprkos porazu u revanšu od Helsinkija 2:1. Ispalo je da je pobeda od 2:0 u Beogradu bila dovoljna da se prebrodi finska prepreka.

Trener Vladan Milojević je posle meča dao svoj komentar i analizu utakmice.

- Prvo, ono što je bitno za nas je da smo prošli. Sve ostalo, zašto i zato... (uzdah) Znali smo da ćemo imati problem. Gol u 90.minutu Pavkova u Beogradu bio je presudan za prolaz. Znao sam posle te utakmice da nas ovde čeka težak meč. Neću izgovor vezan za adaptaciju ili veštačku podlogu. Protivnik je igrao dobro, hteli smo da ubijemo utakmicu, a oni nisu odustajali do kraja. To je zapadnjački, skandinavski mentalitet. Ne mogu da shvatim, što smo umesto mi da damo gol, primili drugi gol - rekao je Vladan Milojević i dodao: -Čestitam Helsinkiju na dobroj igri i pobedi.

Neki igrači nisu opravdali očekivanja i pružili su partiju ispod onoga što od njih očekuje trener.

- Šta znači reč razočaran? Morali smo bolje. Bezveze smo primili gol. Neke iste stvari se dešavaju kod nekih igrača. Brinuo me je tandem na sredini terena sa Kanjasom, ali tu sam zadovoljan, kao sa nekim igračima. Šta da se radi, idemo dalje?

On je pohvalio igru finskog prvaka.

- Nikada mi nije lako da sastavim tim. Imam veliko poverenje u svoje igrače. Helsinki igra fantastično na ovoj podlozi, fasciniran sam kako barataju loptom na ovom terenu. Ali, bitno je da smo prošli dalje. Po to smo došli ovde u Helsinki.

Vladan Milojević nije želeo javno da kritikuje svoje fudbalere
Vladan Milojević nije želeo javno da kritikuje svoje fudbalerefoto: Starsport©

Sledeće kolo u Ligi šampiona crveno-beli naredne srede igraju protiv Kopenhagena. - Nema loših protivnika u ovom takmičenju. Nas čeka još jedan fenomenalan protivnik, Kopenhagen. Igraćemo opet sa rivalom koji ima sistem, sjajnog trenera Solbakena, ali ne bih o njima, jer ne bih želeo da pričam ovde o Kopenhagenu i umanjim trijumf Helsinkija. Ne zaboravite, mi smo jurili Pukija, finskog igrača. Nama sledi analiza i priprema za sledeći meč - objasnio je Milojević i dodao da je Milanu Borjanu potreban odmor i da nije teže povređen.

Vladan Milojević je rekao da Milan Borjan nije teže povređen
Vladan Milojević je rekao da Milan Borjan nije teže povređenfoto: Beta/Branislav Božić

Pitanje za Vladana Milojevića bilo je kako usaditi igračima Crvene zvezde motiv da igraju do kraja, da ne misle da je sve gotovo pre sudijskog zvižduka. - Kako usaditi? Kako smo ulazili u poslednjih 20 minuta imali smo igru. Ben je bio u prilici, ali ne mogu da zamerim svojim igračima na igri, na ovakvoj podlozi. Zadovoljan sam sa svojim igračima, oni su dobri momci. Želeo sam pobedu više nego išta, da je posvetimo Bakuli, ali eto, nije se desilo. Imali smo pad koncentracije, desilo se, primili smo gol. Svaka čast protivniku na volji da igraju do kraja, voleo bih da i mi to imamo - poručio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.