SAVO NE VERUJE SVOJIM OČIMA: Nisam mogao da sanjam o ovome! On nije spreman, ali računamo na njega!
Savo Milošević, trener Partizana, Foto: Starsport©

pred inđiju

SAVO NE VERUJE SVOJIM OČIMA: Nisam mogao da sanjam o ovome! On nije spreman, ali računamo na njega!

Meč sa Inđijom je na programu u nedelju od 18 časova

Objavljeno: 17:29h
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana gostovaće Inđiji u uvodnom kolu nove sezone Superlige Srbije, a konferenciju za medije održao je i šef struke crno-belih Savo Milošević.

- Spremni smo za utakmicu. Biće teško, ali svi znamo koliko znači početak prvenstva. Biće jako teško jer ćemo igrati četvrtak-nedelja non stop i mnogo je bitno da uspemo da napravimo dobar rezultat. Poznajem Inđiju jako dobro. Možda bolje i od ostalih ekipa iz Superlige. Njihov trener želi posed i ofanzivnu igru.

Kakav meč očekuje?

- Očekujem dosta dobru utakmicu i biće nam jako teško da dodjemo do dobrog rezultata. Neophodno je 5-6 nedelja da ekipa bude 100% spremna. Plan je da sutrasnja utakmica bude poslednja na kojoj smo 90% spremni. Ne znam koliko može da znači skautiranje na pripremama, gde se najmanje obraća pažnja na rezultat. Mogu da obećam da ćemo dati svoj maksimum. Ljubitelji fudbala su mogli da primete na kraju prosle sezone i na pripremama da smo mnogo napredovali. Želimo da se priblizimo evropskom fudbalu, pre svega brzini igre i donošenju odluka. Vidim veliki napredak. TSC je juče na krovu pokazao da ekipe koje uđu u Superligu imaju ogroman motiv na premijeri. To možemo da očekujemo i sutra od Inđije - rekao je Savo

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

O Brežančiću...

- Nije još 100 odsto spreman jer je tek došao, ali računamo na njega. Zoran Tošić i Umar Sadik su takođe kasnili na pripreme, pa sa svom trojicom smo morali malo drugačije da radimo.

Što se tiče tima koji je Partizan napravio tokom leta, Savo je istakao da nije očekivao ovaj igrački kadar prvog dana sezone.

- Nisam mogao da zamislim da ću ovaj tim imati prvog dana sezone - zaključio je Milošević

Sve što je trener crno-belih rekao na pres konferenciji pred prvo kolo Linglong Superlige Srbije, pogledajte na našem klipu sa lica mesta:

Slažete li se sa njegovim stavovima?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.