NOVINE KRIVE ZA PORAZ HAJDUKA OD GZIRE: Trener Maltežana iskoristio hrvatski članak kao motivaciju pred meč!
Trener Đovani Tedesko motivisao je igrače pred duel sa Hajdukom, Foto: Printscreen/Twitter

PRONAĐEN RAZLOG

NOVINE KRIVE ZA PORAZ HAJDUKA OD GZIRE: Trener Maltežana iskoristio hrvatski članak kao motivaciju pred meč!

Šokantan poraz je izazvao zemljotres u hrvatskom klubu i bes navijača, ali nije sva krivica na igračima splitskog tima

Objavljeno:

Prošle sezone u evropskom klupskom fudbalu je bila senzacija kada je Crvena zvezda savladala Liverpul na domaćem terenu u Ligi šampiona.

Ove godine heroji su fudbaleri malteške Gzire koji su u kvalifikacijama za Ligu Evrope eliminisali Hajduk iz Splita. Šokantan poraz je izazvao zemljotres u hrvatskom klubu i bes navijača, ali nije sva krivica na igračima splitskog tima.

Za poraz Splićana krivi su novinari.

- Bio sam spreman na ispadanje, a onda sam video potcenjivački članak u hrvatskim novinama. Ne ide to baš tako… Novine sam zalepio u svlačionici. Pisalo je da će biti goleada, pominjali su vanzemaljce. Bolji motiv nije trebao mojim igračima. Sve smo preveli - rekao je Đovani Tedesko, trener Gzire.

Pre meča, strateg malteškog tima je održao motivacioni govor fudbalerima.

- Treba nam prava goleada! Možete li to da uradite? Naravno da možete. Oni koji danas istrče na teren, moraju da daju 200 odsto sebe - govorio je šef stručnog štaba Maltežana.

U novinama koje je pomenuo Tedesko naslov teksta je bio: "Kladionice predviđaju: "Veće su šanse da večeras vidite vanzemaljce, nego poraz Bijelih". Kladionice su pogrešile u proceni, nije bilo bića sa drugih planeta, ali jeste senzacionalno ispadanje slavne hrvatske ekipe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.