JEDNA REČENICA JE BILA DOVOLJNA DA SVI VIDE KAKAV JE BORAC: Čim je stigao u bolnicu, Miha je pokazao da je pobednik
Siniša Mihajlović je odlučan da pobedi opaku bolest, Foto: AP

Siniša, pobedi

JEDNA REČENICA JE BILA DOVOLJNA DA SVI VIDE KAKAV JE BORAC: Čim je stigao u bolnicu, Miha je pokazao da je pobednik

Samo se obratio sa četiri reči i pokazao da je odlučan da pobedi opaku bolest

Objavljeno:

Plakanju više nema mesta, sada počinje ono najvažnije - bitka protiv opake bolesti, bitka za život, a Siniša Mihajlović je rešen da u njoj izađe kao pobednik, baš kao što je to bilo i dok je bio igrač i trener.

Legendarni Srbin stigao je ove srede u bolonjsku bolnicu gde započinje proces terapija protiv leukemije od koje je oboleo.

Lokalni "Korijere di Bolonja" u današnjem izdanju naširoko piše o terapijama koje su za 50-godišnjeg stratega upravo počela na Institutu za hematologiju u Sant’Orsola bolnici.

Siniša Mihajlović je stigao u bolnicu
Siniša Mihajlović je stigao u bolnicufoto: Profimedia

Prvog dana u sobi su ga dočekali članovi najuže porodice, ali i najbolji prijatelj iz Italije, Roberto Mančini, selektor Azura sa kojim je Miha igrao u Sampdoriji i Laciju, da bi kasnije sarađivali i u Interu. Međutim, broj posetioca će se kad počnu terapije u narednim danima značajno suziti. Samo će nekolicina ljudi moži da ga poseti. Preventiva naravno. Mihajlović će biti stacionira u posebnoj sobi, mikrobioliški najčistijoj. Ni vazduh spolja neće moći da proviri tamo.

A koliko je legendarni fudbaler rešen da trijumfuje nad opakom bolešću moglo se videti već po prvoj rečenici koju je uputio lekarima.

- Vi kažete, ja uradim - jasan je bio Mihajlović.

Bitka koja je pred njim neće biti ni laka, ni kratka i toga je i on svestan. Ceo program tretmana bi trebalo da traje oko tri meseca sa povremenim pauzama.

Ali nije ni bitno koliko traje, bitna je pobeda na kraju.

Zato mu i mi poručujemo - SINIŠA, POBEDI!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.