Zvezda odlaže izbore? Crveno-beli dobijaju novog predsednika tek za mesec dana!

POŠTOVANJE PROCEDURE

Zvezda odlaže izbore? Crveno-beli dobijaju novog predsednika tek za mesec dana!

U Zvezdi će se izbori koji su trebali da se održe 11. oktobra, najverovatnije odložiti za mesec dana
Objavljeno:

Kako je rečeno u Crvenoj zvezdi, u utorak uveče će se razmatrati o najverovatnijoj opciji vezanoj za izbore, a to je da se odlože za naredni mesec, zbog toga što bi se predviđene procedure ispoštovale kako treba, javlja Blic. Prihvaćen zahtev crveno-belih: Meč Zvezda - Vojvodina odložen! Budući kandidati bi tako mogli da "iskristalizuju" čitavu situaciju, a ono što je najbitnije jeste da se svi akti kluba ispoštuju.

Mnoge nejasnoće koje su se pojavile u vezi članstva dovele su do toga da dođe do ovakve odluke. Predsednik Svetozar Mijailović i Zvezdan Terzić, kao i članovi odbora Nebojša Čović i Petar Škundrić probaće da nađu "zajednički jezik", odnosno mogućnost da se izbori odlože za naredni mesec. Sve se ovo događa jer je Slaviša Kokeza u ponedeljak uveče u svojoj ostavci pozvao sve na slogu i odlaganje izbora. Ako se to dogodi, saziva se vanredna Skupština kluba na kojoj se razmatra statut kluba i njegovo regulisanje, kao i preciziranje dalje procedure do izbora.
Trebalo bi da Skupština odobri sva dosadašnja učlanjenja i da se odredi datum do kada će moći novi navijači da se učlane. (Espreso.co.rs/Izvor: Blicsport.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.