OSTOJA MORA DA PREUZME FUDBALSKI KLUB: Mijatović diže obe ruke za predsednika Partizana!
Predrag Mijatović, Foto: Ana Paunković

MOŽDA JE U PRAVU

OSTOJA MORA DA PREUZME FUDBALSKI KLUB: Mijatović diže obe ruke za predsednika Partizana!

Naveo je da treba da postoji plan za potpunu reorganizaciju

Objavljeno:

Neretko se Predrag Mijatović dovodio u vezu sa Partizanom i funkcijama u klubu, ali je slavni fudbaler u intervjuu za "Blic" istakao da on ne može da reši sve probleme u Humskoj 1.

Naveo je da treba da postoji plan za potpunu reorganizaciju.

- Iskreno, nažalost, u reorganizaciji Partizana nisu dovoljne jedna ili dve osobe. Radi se o ozbiljnom poslu, potrebna je promena u svim strukturama, institucionalno i ekonomski, uključujući i komunikaciju sa medijima i navijačima. Ne može se problem Partizana rešiti dolaskom Peđe Mijatovića. Mora da postoji plan, ideja i strategija kako da se problemi reše. Ništa se ne rešava za godinu dana. Može da se desi da osvojite neku titulu, što je naravno pozitivna stvar, ali titulom ne smete da prikrivate stvari koje su nenormalne i negativne. Proces treba što pre započeti sa ljudima koji imaju znanja i volje, da bismo za par godina imali Partizan koji zna šta hoće i kako treba da funkcioniše - rekao je Predrag Mijatović.

Kao pozitivan primer, bivši napadač Partizana i Real Madrida naveo je KK Partizan.

- Imamo primer KK Partizan, kluba sa tradicionalno najvećim ambicijama, koji je zbog brojnih problema morao da preuzme čovek iz biznisa, koji zna šta hoće, koji ima strategiju i zna da napravi organizaciju, a pre svega je partizanovac. Predsednik Ostoja Mijailović na najbolji mogući način vraća klub tamo gde mu je mesto. Mislim da je Ostoja sposoban da preuzme to na sebe, ne znam da li on to želi, ali znam da on i ljudi slični njemu mogu da naprave dobru organizaciju koja će za nekoliko godina rezultirati stabilnim klubom. Stabilan klub nije onaj koji osvaja titule, već onaj koji dobro radi, koji naravno ima visoke ambicije, ali i bez trofeja svi shvataju da je taj klub dobro organizovan i da će sportski rezultati doći - zaključio je Mijatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.