JOVANOVIĆ SE IZVINIO VOLFU POSLE PRELOMA NOGE: Odgovor austrijskog fudbalera neće vam se preterano svideti!
Momenat strašne povrede, Foto: Printscreen/RTS

NIJE BILO NAMERNO

JOVANOVIĆ SE IZVINIO VOLFU POSLE PRELOMA NOGE: Odgovor austrijskog fudbalera neće vam se preterano svideti!

Svi koji su gledali meč znaju da nikakve namere nije bilo

Objavljeno:

Tokom utakmice između Srbije i Austrije, u kojoj su naši mladi reprezentativci poraženi sa 0:2 i praktično ostali gotovo bez ikakvih šansi za plasman (potrebno je pravo čudo) u polufinale, dogodila se stravična povreda Hanesa Volfa.

Mladi reprezentativac zemlje u kojoj je Crvene zvezda trenutno na letnjim pripremama polomio je nogu posle starta Vukašina Jovanovića, zbog koga je Zlatni Orlić dobio crveni karton posle asistencije VAR sistema.

Jasno je da Volfu, bivšem fudbaleru Salcburga i novom igraču Lajpciga, predstoji dugačka pauza, i to u periodu karijere kada je trebalo da dobije priliku na velikoj sceni, a toga je svestan i Jovanović, koji mu je pisao na Instagramu, kako bi izrazio iskreno žaljenje zbog onoga što se desilo.

- Žao mi je! Nisam želeo da te povredim. Želim ti brz oporavak, budi jak! - napisao je srpski štoper na Instagram profilu, izazvavši podeljene komentare.

Marko Grujić mu je napisao "svaka čast", aludirajući na sportski duh koji je pokazao, ali čini se da mu Volf ipak nije oprostio.

- Poštovanje za ove reči, ali... Nije to bilo nimalo lepo, nadam se da nećeš ponoviti onakav start - napisao je Volf u odgovorima, čime je jasno stavio do znanja da mu i nije baš oprostio onaj zaista grub, ali više neoprezan start.

Realno gledano, da je bio na sredini terena, dobio bi žuti karton, ali ovako je, kao poslednji igrač odbrane morao da bude isključen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.