Babović objasnio sukob sa Grobarima: Skandirali su mi da će mi oteti dete! (VIDEO)

druga strana priče

Babović objasnio sukob sa Grobarima: Skandirali su mi da će mi oteti dete! (VIDEO)

Zamenik kapitena Partizana izložio je zbog čega je došlo do sukoba sa navijačima crno-belih
Objavljeno: 23:32h

Vrelo veče za Stefana Babovića u Humskoj. Fudbaler crno-belih pored promašenog penala doživeo je i novi sukob sa navijačima "Parnog valjka", pa mu je sigurno najteže palo sve što se desilo u ponedeljak uveče. Babović je za posle utakmice izjavio da je inicijalna kapisla za obračun sa navijačima bilo vređanje njegove porodice. Babović krenuo u obračun sa navijačima! Sa Istoka odjekivalo: Stefane, odlazi! (VIDEO) Partizanu ne pomažu ni dva penala ni igrač više, Čukarički pokvario slavlje crno-belih! (FOTO) (VIDEO)

Saša Pavlić Koky
- Sve je počelo u finišu utakmice, prilikom izvođenja slobodnog udarca iskosa sa desne strane naših napada u drugom poluvremenu, dakle, bliže zapadnoj tribini. Odatle sam čuo povike: „oteli su ti oca, oteće ti i dete“. Nisam mogao da verujem šta čujem. Ponovo je to šest puta. Eksplodirao sam, jer je otmica mog oca najgora stvar koja mi se desila u životu. Okrenuo sam se prema gledaocu, a on gestovima ruku aludirao na mog sina. „Izgoreo“ sam. Jednostavno, posle toga nisam mogao da se suzdržim, pa je po okončanju meča došlo do sukoba, jer se sa istog mesta vređanje na račun moje porodice nastavilo. A to ne mogu i neću da dozvolim - rekao je Babović za Mozzartsport i dodao: Humskom ponovo odjekivalo: Uprava napolje! (VIDEO) Novi promašeni penal Partizana! I Babović digao loptu preko gola! (VIDEO)

Pogledajte kako je Grbić promašio penal protiv Čukaričkog! (VIDEO) Grobari su koreografijom i bakljadama proslavili 70. rođendan Partizana! (VIDEO) . Ljudi, pa nije ovo 1991. godina, nismo u ratu. Ne znam, zaista, odakle ljudima ta inspiracija da mrze. Zbog čega? Zbog loše partije? Ljudi moji, pa ovo je sport.
Mozzartsport

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.