DANI ODLUKE ZA DEJANA JOVELJIĆA: Da li će Zvezda moći da odbije ovu ponudu?
Dejan Joveljić, Foto: FK Crvena zvezda

napušta marakanu?

DANI ODLUKE ZA DEJANA JOVELJIĆA: Da li će Zvezda moći da odbije ovu ponudu?

Videćemo da li će crveno-beli zadržati talentovanog napadača u svojim redovima

Objavljeno:

Velikom broju klubova za oko je zapao supertalentovani Dejan Joveljić i odmah nakon završetka sezone počlela je borba za potpis ovog 19-godišnjeg momka iz Bjeljine.

Pominjali su se Štrutgart i Hetafe, ali kako prenosi Mozzart sport glavni kandidat za dovođenje mladog napadača Crvene zvezde je Hofenhajm.

Ovaj bundesligaš je spreman da plati 3.500.000 evra. Nadali su se rukovodioci sa Marakane da bi mogli da inkasiraju veću svotu novca, ali Hofenhajm je svestan da je crveno-belima potreban novac.

Naravno, ponuda Hofenhajma od 3.500.000 evra nije konačna. Nemci su spremni da donekle podignu lestvicu. A kako se može čuti čak su voljni da pribegnu dobrom poznatom modelu samo da bi obezbedili potpis Dejana Joveljića. Hofenhajm je spremam da kupi Joveljića, a potom ga ostavi u Ljutice Bogdana na pozajmici još godinu dana. Kao što je svojevremeno Mančester Siti uradio sa braćom Ilić, Lukom i Ivanom.

Joveljić je kraj sezone dočekao sa 14 pogodaka u seniorskoj konkurenciji, jednim više od prethodnog najboljeg mladog strelca Luke Jovića, iza kojeg su na listi ostali Luka Milunović sa 11, Luka Adžić (9), Marko Grujić (5)...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.