KOMPANI PRECRTAO ADŽIĆA: U Zvezdi nije bio zadovoljan statusom, godinu dana kasnije je dobio šut kartu u Belgiji!
Luka Adžić, Foto: Dragana Udovičić

ČISTKA

KOMPANI PRECRTAO ADŽIĆA: U Zvezdi nije bio zadovoljan statusom, godinu dana kasnije je dobio šut kartu u Belgiji!

Trenutno, ugovor sa Anderlehtom ima 41 fudbaler, a kako neće biti zarade od evrokupova naredne godine, to je ogroman udarac za budžet kluba

Objavljeno:

Belgijski velikan Anderleht završio je jednu od najgorih sezona u istoriji kluba.

Slavni tim je u prvenstvu bio šesti i posle 56 godina neće igrati u evrotakmičenjima. Zbog sezone za zaborav, uprava Anderlehta je rešila da napravi velike promene.

Već je doneta odluka da će Vensan Kompani, kapiten Mančester Sitija biti trener-igrač naredne sezone, a vrlo verovatno i dve sezone posle toga. Trenutno, ugovor sa Anderlehtom ima 41 fudbaler, a kako neće biti zarade od evrokupova naredne godine, to je ogroman udarac za budžet kluba. Već je odlučeno da neće biti produženi ugovori sa Ivanom Obradovićem, Bojom de Jongom i Rjotom Morimokom.

Uprava Anderlehta je rešila da proda Ognjena Vranješa, Karu Mbođa, Adrijena Trebela i Ivana Santinija koji su imali velike plate koje su opterećivale klupski budžet. Na transfer listi je još 11 igrača među kojima je i Luka Adžić. To su uglavnom igrači koji nisu imali minutažu ili su loše igrali tokom sezone i od njih se ne očekuje da zarade već samo da odu kao bi klupska kasa bila rasterećenija. To su: Antonio Milić, Denis Apija, Jevhen Makarenko, Aristot Nkaka, Keni Sajif, Noulidž Musona, Ivan Santini, Silver Ganvula, Abdul Dante i Siben Deval.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.