BOAĆI IPAK NIJE ZAVRŠIO SEZONU: Milojević zabranio opuštanje igračima i poručio zbog čega mu je žao!
Vladan Milojević pred meč protiv Mladosti, Foto: Dragana Udovičić

Napad na duplu krunu

BOAĆI IPAK NIJE ZAVRŠIO SEZONU: Milojević zabranio opuštanje igračima i poručio zbog čega mu je žao!

Strateg crveno-belih traži od svojih igrača da igraju u Lučanima kao da je bilo 0:0 na Marakani

Objavljeno:

Crvena zvezda u sredu igra u Lučanima revanš meč polufinala Kupa Srbije.

Crveno-beli nose prednost od 4:1 iz prvog meča protiv Mladosti.

- Tražim od igrača da shvate kako smo odigrali prvo poluvreme i moramo da se ne obaziremo na taj rezultat. Više puta se u fudbalu pokazalo, pogotovo u poslednje vreme, da ta prednost i nije baš tako velika iako deluje, i možete da imate velikih problema. Tražiću da odigramo kao da je bilo 0:0 u Beogradu - poručio je Milojević na konferenciji u Beogradu.

Vladan Milojević pozdravlja navijače u Novom Sadu
Vladan Milojević pozdravlja navijače u Novom Sadufoto: Beta / Dragan Gojić

Klub sa Marakane imaće ove sezone priliku da posle dosta godina osvoji duplu krunu, s obzirom da je već obezbedio šampionsku titulu.

- Želeli smo da rešimo prvenstvo što pre, zaslužilii smo i ranije to da učinimo nego pre dva kola. Naporno smo radili da ostvarimo cilj, lično sam želeo da imam još više utakmica posle odbrane titule da pružim šansu i drugim igračima. Svi oni su vredno radili prethodnih godinu dana, imam stvarno veliki broj jako dobrih igrača i svi oni zaslužuju minutažu, zato su u Crvenoj zvezdi.

Milojević je imao samo reči hvale za protivnika.

- Gostujemo jako dobroj i disciplinovanoj ekipi, koja je odlično vođena od strane kolege Neška Milovanovića. Mladost se do samog kraja borila za Evropu u prvenstvu, a poslednjih godina izrasla je u klub koji ima značaj u srpskom fudbalu. Očekuje nas teška utakmica sigurno i mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Tražiću maksimalnu ozbiljnost od igrača, ali oni znaju da nam je sada ovo najbitnija utakmica. Želimo da idemo do kraja u Kupu, to nam je drugi cilj, ovo je prepreka koju treba uspešno da preskočimo. Ne sme da bude opuštanja, svakodnevno razgovaramo o tome, crta se podvlači kada se završi sezona i onda se sumira urađeno - poručio je Milojević.

Ričmond Boaći je i dalje pod znakom pitanja
Ričmond Boaći je i dalje pod znakom pitanjafoto: Dado Đilas

On je na neki način demantovao informacije da je Ričmond Boaći završio sezonu zbog povrede.

- Imamo manjih problema sa povredama, videćemo kakva je situacija i sa Boaćijem. Kontrolni snimci kažu da je dosta dobro, očekujem da ću i na njega moći da računam za nekoliko dana, a i Jovičić je imao manjih problema, ali u suštini svi su zdravi - poručio je strateg šampiona Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.