Kosović dao gol makazicama nakon što je doživeo potres mozga! (VIDEO)

Zaigrao na svoje insistiranje

Kosović dao gol makazicama nakon što je doživeo potres mozga! (VIDEO)

Mladi fudbaler je u prethodnom meču sa Radničkim pretrpeo lakši potres mozga, a onda je u subotu postigao najlepši gol u Superligi, 2016. godini
Objavljeno:

Fudbaler Partizana, Nebojša Kosović, postigao je minulog vikenda jedan od najlepših golova u Superligi ove sezone, a ono što javnost nije znala, jeste da je mladi crnogorski fudbaler utakmicu protiv Voždovca odigrao na ličnu odgovornost i insistiranje. Kosović otkrio kome je posvetio makazice protiv Voždovca! (VIDEO) Kosović je u prethodnom meču protiv Radničkog u Nišu dobio udarac u glavu zbog koga je danima pre duela sa "zmajevima" imao mučnine i vrtoglavice, a noć pred meč uopšte nije spavao zbog glavobolje, pa je ujutru završio na specijalističkim pregledima.

Sasa Pavlic Koky
- Dobio sam udarac u predelu potiljka i nije mi bilo dobro nekoliko dana, ali sam mislio da će proći, pa nisam ni prijavljivao lekarskoj službi. Noć pred utakmicu nisam spavao uopšte i požalio sam se doktoru Rosiću koji me je u 7 ujutru odveo na preglede, gde su ustanovili da sam doživeo verovatno lakši potres mozga - izjavio je Kosović za "Sport". Bolestan stao na gol: Šaranov branio protiv Voždovca, pa završio na infuziji!

tražio sam treneru da igram

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.