DULE SAVIĆ SE OGLASIO ZBOG POŽARA U NOTR DAMU: Francuzi, sećate li se šta ste uradili u novembru? Bog sve vidi!
Dule Savić je imao svoj komentar o požaru u Notr Damu, Foto: AP/Dragana Udovičić

Nije prećutao

DULE SAVIĆ SE OGLASIO ZBOG POŽARA U NOTR DAMU: Francuzi, sećate li se šta ste uradili u novembru? Bog sve vidi!

Legendarni bivši fudbaler je podsetio francuski narod na ono što se dogodilo na obeležavanju stogodišnjice od Prvog svetskog rata

Objavljeno:

Požar u katedrali Notr Dam izazvao je brojne reakcije širom sveta, a povodom toga oglasio se i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić.

Legendarni napadač i otac Vujadina Savića nije mogao da prećuti i podsetio je na ogromnu bruku koja se dogodila šest meseci pre požara prilikom proslave stogodišnjice od završetka Prvog svetskog rata.

Tada je u čast tog događaja između ostalog među zastavama koje su bile okačene upravo na ovoj vekovima staroj građevini bila i zastava samoproglašene države Kosovo.

Takođe, na događaju je u prvim redovima među zvanicama bio i predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači, iako je Albanija u vreme Prvog svetskog rata bila na strani sila osovine koje su izazvale rat.

- Gori Notr Dam u Parizu. FRANCUZI, da li se sećate da ste 11. novembra 2018. na 100-godišnjicu pobede u Velikom ratu u toj katedrali okačili zastavu NARKO-TERORISTIČKE tvorevine zvane 'država Kosovo'? A ko beše pored Vašeg Predsednika? Ja videh šiptarskog teroristu. A Vi? Pamet u glavu, Bog je veliki, sve vidi - napisao je Dušan Savić pored slike Notr Dama u plamenu, ali je taj post ubrzo obrisao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.