ĐURIĆ OPET RASPALIO PO PARTIZANU, PA POTKAČIO MILOJEVIĆA I ZVEZDU: Oni nemaju trenera, samo se zanose!
Dragan Đurić je opet opleo po Partizanu, Foto: Dado Đilas

Ne prestaje s prozivkama

ĐURIĆ OPET RASPALIO PO PARTIZANU, PA POTKAČIO MILOJEVIĆA I ZVEZDU: Oni nemaju trenera, samo se zanose!

Nekadašnji predsednik crno-belih je rekao da je sadašnja uprava dovela klub u situaciju da "nema dinara"

Objavljeno:

Nekadašnji predsednik Partizana, Dragan Đurić, je ponovo potkačio svoj bivši klub, tačnije sadašnju upravu tog kluba, koju smatra krivcem za trenutnu katastrofalnu situaciju.

Bivši prvi čovek crno-belih je u razgovoru za "Kurir" izjavio da je sadašnje rukovodstvo upropastilo klub i dovelo ga dotle da niko ne želi uopšte da dođe u Humsku.

- Čak se i Vladimir Stojković gubi u onakvoj ekipi. Osim njega, možda ima još jedan ili dva fudbalera, ostali nisu igrači za Partizan. Do toga nas je dovela ova uprava. Ostavio sam joj oko 20.000.000 evra vrednosti samo u igračima, pa da su jednog po jednog prodavali za 1.000.000 zaradili bi dovoljno da žive normalno. Da ne pričam da je Škuletić prodat za 4.000.000, a da su od Mitrovićeve naknadne prodaje dobili 2.500.000 evra. Ja sam od države za šest godina dobio samo 900.000 evra sponzorstva kad smo igrali Ligu šampiona, a vidite da njima nije dovoljno ni toliko od Telekoma o godini - rekao je Đurić.

Dragan Đurić i Savo Milošević
Dragan Đurić i Savo Miloševićfoto: Dado Đilas

Đurić je poručio da su čelnici doveli klub u situaciju da "nemaju dinara".

- Savo mnogo voli Partizan i sjajno razume igru i taktiku. Uz to, misli da će ogromno iskustvo iz FSS preneti u klub, pa će kao i Mitar Mrkela da dovede najbolje igrače koje je već skautirao za reprezentativne selekcije. Čime, kojim parama? To je pitanje. Ovi nemaju dinara, jer su puštali igrače bez obeštećenja. Na primer, ja Milana Lukača nisam želeo da pustim ni za 3.000.000 evra, a oni su ga dali za džabe. Niko neće u Partizan. To nije brod bez kapetana, to je olupina. Nema motora, nema ničega. Ko god bi došao trebalo bi da donese izmešđu 18.000.000 i 20.000.000 evra. Da li znate ko su danas članovi Upravnog odbora? Mnogi su već otišli...

Dragan Đurić i Mitar Mrkela
Dragan Đurić i Mitar Mrkelafoto: Dado Đilas

Međutim, Đurić se nije zadržao samo na Partizanu, već je usput "potkačio" i Crvenu zvezdu.

- Tamo Terzić vodi priču, ali nemaju trenera. Zvezdu je Mačva sa Tešovićem nadigrala, da ne pričam i da je Bata Mirković sa onakvim igračima dva puta bio bolji u derbiju. Oni se samo zanose, ali tamo vidim dosta problema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.