NOVI PEH ZA PARTIZAN, A NIJE POVREDA: Bez jednog od glavnih igrača na Čukarički!
Nikolić i Rikardo, Foto: Starsport

KO ĆE DATI GOL?

NOVI PEH ZA PARTIZAN, A NIJE POVREDA: Bez jednog od glavnih igrača na Čukarički!

Tako bar stoji na zvaničnom sajtu Superlige

Objavljeno:

Loše vesti se za Partizan ovih dana ređaju kao na traci.

Poraz od Napretka, povreda Nemanje G Miletića, četvrto mesto na tabeli, a dogodio se još jedan peh pred duel sa Čukaričkim, koji upravo odlučuje o tome ko će pred plej-of zauzimati treće mesto u Superligi.

Evidencija koju vodi zvanični sajt Superlige ukazuje na to da je Nemanja Nikolić u nedelju zaradio četvrti žuti karton od početka sezone i da zbog toga neće moći da nastupi u duelu 29. kola sa Čukaričkim.

On je, pre Kruševca, žute kartone dobio na mečevima sa Bačkom, Crvenom zvezdom i Dinamom, pa zbog toga neće moći da pomogne saigračima u ovom ultravažnom duelu.

Bivši napadač Spartaka je do sada dao sedam golova i uz Rikarda Gomeša je najjači adut Sava Miloševića kada je napad u pitanju. Videćemo hoće li Dejan Georgijević dobiti priliku da prvi put u zvaničnom meču bude od prvog minuta na terenu, pošto se na pripremama u takvoj ulozi i nije baš pokazao (0:0 sa Krila Sovjetovim), ili će Savo malo promeniti formaciju i zaigrati sa jednim špicem i trojicom iza njega u ofanzivnom delu veznog reda..

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.