MILOŠ KRASIĆ KONAČNO OTKRIO DA LI NAVIJA ZA ZVEZDU ILI PARTIZAN: Taj detalj je uništio moju karijeru!
Miloš Krasić, Foto: Profimedia

iskreno

MILOŠ KRASIĆ KONAČNO OTKRIO DA LI NAVIJA ZA ZVEZDU ILI PARTIZAN: Taj detalj je uništio moju karijeru!

Bivši reprezentativac Srbije je otvoreno govorio o svemu

Objavljeno: 19:09h

Miloš Krasić je bio veliki ljubimac svih ljubitelja fudbala u Srbiji, mogao je da izraste u heroja nacije, ali se dogodila Australija i promašaj koji je ostao velika trauma za sve nas.

- Hoćete iskreno? Menjao bih sve to za pobedu protiv Australije u Južnoj Africi - pristeio se Krasić u razgovoru za Mondo.

Intervju, koji je radio novinar Nebojša Petrović, ima mnoštvo zanimljivosti, a mi smo za vas istakli ono najinteresantnije.

Velika dilema, koja je kopklala sve u domaćem fudbalu, je za koga navija 34-godišnji fudbaler iz Kosovske Mitrovice.

- Ovo niko ne zna, ali ja sam kao mali navijao za Partizan - rekao je Krasić i odmah dodao:

- Ipak, čim sam došao u Novi Sad, zavoleo sam grad, klub, navijače i moje srce je počelo da kuca samo za Vojvodinu. Bila je to ljubav na prvi pogled. Svi su me prihvatili kao svoje dete, pomogli mi da se afirmišem kao fudbaler i da postanem čovek.

I pored toga što mu je Partizan bio draži srcu, Krasić je bio bliži prelaska na Marakanu.

- U tom periodu, pominjala se i kombinacija sa Crvenom zvezdom. Muslin je bio trener, ali nije došlo do konkretnog razgovora.

Karijera plavokosog čarobnjaka sa loptom išla je uzlaznom putanjom, posle Vojvodine usledila je epizoda u moskovskom CSKA, gde je Miloš pokazao sav svoj raskošni talenat. Kao nagrada za sjajne partije u Rusiji dogodio se prelazak u veliki Juventus.

Svi su ga videli kao nasledinka Pavela Nedveda - krenulo je dobro, ali se onda dogodio meč u Bolonji i sada već legendarni penal koji je sve promenio.

- Znate šta je najveći apsurd? Jakvinta nije ni iskoristio taj penal, Vivijano je odbranio, ali šta vredi. Taj detalj je uništio moju karijeru - istakao je Krsić i dodao:

- Kada je sudija pokazao na belu tačku, bio sam ubeđen da me je Portanova zakačio ili odgurnuo. Snimak je pokazao drugačije i na mene se obrušila cela Italija. Medijska hajka je bila nepodnošljiva i sve je krenulo nizbrdo. Da se sada vratim u prošlost, prišao bih sudiji i zamolio ga da poništi taj penal za Juventus.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.