ZVEZDINO DETE SA DRUGE PLANETE: Joveljić otkrio koliko još namerava da postigne golova u crveno-belom dresu!
Dejan Joveljić, Foto: Starsport©

BISER SRPSKOG FUDBALA

ZVEZDINO DETE SA DRUGE PLANETE: Joveljić otkrio koliko još namerava da postigne golova u crveno-belom dresu!

Neverovatne brojke ima ovaj 19-godišnji napadač rodom iz Bjeljine

Objavljeno:

Mladi Zvezdin napadač Dejan Joveljić u pobedi nad Radom 3:0 postigao je dva gola i još jednom je opravdao epitet jednog od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora.

- Zaista sam presrećan posle ovakve utakmice. Zahvaljujem se publici koja je u velikom broju došla da nas podrži i koja nas je nosila do pobede i do nova tri boda. Čestitao bih šefu Milojeviću stotu utakmicu u Crvenoj zvezdi, drago mi je da smo danas ostvarili pobedu i želim mu još mnogo uspešnih mečeva na klupi našeg tima. Bila je ovo utakmica, teren nije bio u najboljem stanju, ali to nije mnogo uticalo na nas. Ekipa se nije opustila pred pauzu, rutinski smo savladali odličnu ekipu Rada koja ima mlade igrače - rekao ja Joveljić. I na ovoj utakmici potvrdilo se nepisano pravo da Joveljić postiže gol na svakom meču na kome je starter.

- Jako lep podatak koji mi mnogo znači, ali mi je podjednako važno da dobro odigram, ne samo da dam gol. Ispostavilo se da mi dobro ide kada sam od prvog minuta na terenu, trudiću se da to i nastavim, ali zaista se ne opterećujem time, bitno je da ekipa pobeđuje. Mladi, talentovani Zvezdin napadač protiv Rada stigao je do sedmog pogotka u aktuelnoj sezoni.

- Oba današnja gola su mi draga, ali drugi jensigurno lepši i atraktivniji. Na početku polusezone postavio sam sebi realan cilj da postignem pet golova do kraja polusezone. Idem ka njemu, daću sve od sebe da još nekoliko puta zatresem mrežu i da na taj način doprinesem ekipi da ostvarimo svoje ciljeve, osvajanje titule i Kupa - poručio je Joveljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.