SJAJNI JOVELJIĆ ULEPŠAO MILOJEVIĆEV JUBILEJ: Zvezdin marš na Banjici za ubedljivu pobedu nad Radom!
Vladan Milojević će na današnjem meču zabeležiti 100. utakmicu na klupi Crvene zvezde, Foto: Starsport©

superliga, 28. kolo

SJAJNI JOVELJIĆ ULEPŠAO MILOJEVIĆEV JUBILEJ: Zvezdin marš na Banjici za ubedljivu pobedu nad Radom!

Sva dešavanja sa današnjeg meča mogli ste da pratite u "lajv-blog"

Objavljeno: 19:14h

Fudbaleri Crvene zvezde su rutinski nadigrali Rad na Banjici u okviru 28. kola Superliga Srbije - 3:0.

Mladi Dejan Joveljić je ulepšao jubilarnu, 100. utakmicu Vladana Milojevića na klupi kluba sa Marakane. Talentovani napadač je sa dva gola zaslužio epitet najboljeg igrača utakmice i nagovestio da je već sada ozbiljna konkurencija Pavkovu i Boaćiju u navali crveno-belih.

Načeo je Joveljić Građevinare u 21. minutu, posle smušene reakcije odbrane domaćina 19-godišnji napadač je u stilu Pipa Inzagija pogodio mrežu Markovića.

Idealno je počelo drugo poluvreme za crveno-bele, majstorski je Joveljić okrenuo čuvara u kaznenom prostoru i postigao svoj peti gol u Superligi Srbije.

Tačku na pobedu šampiona Srbije stavio je El Fardu Ben - posle prelepe asistencije Ebesilija.

Ovo je 53. utakmica Zvezde bez poraza u prvenstvu Srbije.

foto: Starsport©

Sva dešavanja sa današnjeg meča mogli ste da pratite u "lajv-blog"

87' - GOOOL!! El Fardu Ben je posle magične asistencije Emesilija stavio tačku na ovu utakmicu. 20. pogodak za napadača sa Komorskih ostrva u svim takmičenjima, a 12. u prvenstvu.

80' - Žuti karton za Nikolu Tričkovića, koji je nesmotreno startovao na Dušana Jovančića.

53' GOOOOOL!!!!! Ponovo talentovani Dejan Joveiljić matira Markovića za 2:0. U stilu Pipa Inzagija se snašao 19-godišnji napadač Zvezde u šesnaestercu Građevinara i postigao svoj peti gol u prvenstvu.

POLUVREME! Zvezda zasluženo vodi sa 1:0, a vrlo lako je moglo da bude i više. Rad napadački potpuno bezopasan, u odbrani solidan, izdržava nalete Bena, Pavkova, Joveljića, Jovančića i ostalih...

43' Posle dosta mira na Banjici, priliku je imao Ben. Jovančić mu je dodao loptu, ovaj šutirao sa 20-ak metara, ali tik iznad prečke. Ubrzo potom, novi interesantan pokušaj, Pavkov je pokušao da lobuje Markovića iskosa, ali je lopta završila na, a ne u mreži.

35' Mirno razdoblje na utakmici. Blagu povredu zadobio je Filip Stojković, ali se brzo vratio na teren. U međuvremenu je i Pavkov imao jednu šansu - nije bio precizan.

25' Miloš Trifunović je šutirao glavom, bila je to dobra šansa, ali je promašio celu metu!

21' DEJAN JOVELJIIIIIIIIIIĆ! Pogodak Zvezdinog bisera posle dosta odbitaka u kaznenom prostoru Rada. Bio je to njegov četvrti gol od četiri ligaška starta ove sezone! Vidi se da već počinje da doprinosi igri crveno-belih.

20' Solidan pas Joveljića za Bena, ali pre nego što je El Fardu uspeo da šutne, lopta je izbijena van igre. Ništa ni od ove akcije...

11' Dobar prodor Jovančića, ali je njegov šut izblokiran, od svega samo korner

3' Prva nezgodna situacija pred golom Građevinara, Pavkov je preglavio loptu za Dejana Joveljića, ali je golman Marković na vreme intervenisao ispred njega. U nastavku tog napada, opet je u opasnosti bio golman Rada, lopta mu je ispala, ali nije uspela Zvezda to da iskoristi zbog zgusnute odbrane.

1' Meč je počeo i odmah u 27. sekundi priliku je imao Rad. Ilić je pobegao Jovičiću, ali je Gajić ispred Tričkovića izbio loptu u korner. Posle toga, ništa, samo gol-aut.

16.56 - Sve je spremno za početak meča.

16.45 - Podsetimo se stanja na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

16.11 - Izašli su sastavi. Delije će posebno obradovati što se u startnoj postavi ponovo našao Dejan Joveljić.

Rad (4-4-2): Marković - Šipčić, Jovanović, Stević, Tričković -Tanović, Bainović, Ilić, Petrović - Veselinović, Trifunović.

Klupa: Živković, Đorić, Kasalica, Bašanović, Busnić, Živković, Parađina.

Crvena zvezda(4-2-2-2) Borjan - Gajić, Savić, Milunović, Stojković - Jovičić, Jovančić - Ben, Ivanić - Pavkov, Joveljić.

Klupa: Popović, Vulić, Ebisilio, Babić, Simić, Jirka i Vukanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.