LAZETIĆU TEŠKO PAO PORAZ, O POVREDAMA SE NIŠTA NE ZNA: Presekao nas prvi gol Spartaka! Sad je sve na upravi!
Žarko Lazetić sa Danilom Pantićem koji se povredio, Foto: Starsport©

Ne zna se dalji status

LAZETIĆU TEŠKO PAO PORAZ, O POVREDAMA SE NIŠTA NE ZNA: Presekao nas prvi gol Spartaka! Sad je sve na upravi!

Vršilac dužnosti trenera Partizana je dao svoje viđenje poraza od Spartaka

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Partizan tone sve dublje i dublje, a situacija je sve teža i teža. To je jasno posle poraza koji su crno-beli pretrpeli na svom terenu od Spartaka iz Subotice.

Treći uzastopni je to poraz Partizana u Superligi Srbije, a očigledno ni odlazak Bate Mirkovića i postavljanje žarka Lazetića nije dalo pozitivne rezultate osim one ubedljive pobede u Kupu Srbije u Kruševcu u sredu.

- Teška utakmica, kakvu smo i očekivali. Krenuli smo dobro, onako kako smo želeli, planirali i dogovorili. Postigli smo gol, stvarali šanse i delovalo je da će biti dobro po nas. Ali nakon primljenog gola se desilo ono što nismo želeli, igrači su počeli više da jure da što pre reše, upali su u nervozu. Nestalo nam je i energije, verovatno zato što smo u sredu igrali utakmicu, skupio se umor i nismo dobro odgovorili izazovu koji je bio pred nama. Primili smo kiks gol i bilo je teško vratiti se u utakmicu posle toga.

Žarko Lazetić ne zna kakav će njegov dalji status biti
Žarko Lazetić ne zna kakav će njegov dalji status bitifoto: Starsport©

- Taj gol koji smo primili kao da nas je presekao, a to ne sme da se dešava. Trebalo je da nastavimo da igramu u istom stilu i to je nešto što je boljka, da ne uspevamo da igramo u kontinuitetu i da se nosimo sa pritiskom - rekao je Lazetić.

On je morao i da izvrši dve prinudne izmene zbog povreda Danila Pantića i Nemanje R. Miletića.

- Miletić je dobio udarac od igrača Spartaka pa ga zakačio Valijente, a Dača je dobio udarac u mišić, kao i Nemanja Nikolić. I on je tražio izmenu u prvom poluvremenu, ali je povukao i mogao da nastavi. Protivniku je dozvoljeni bilo tako da igra, nisu dobili nijedan žuti karton u prvom poluvremenu, ali to su okolnosti pod kojima moramo da funkcionišemo, a na njih se još nismo dobro prilagodili.

- Videćemo sada sa doktorima, ne znam kakve su njihove povrede - zaključio je Lazetić koji i dalje ne zna kakav će biti njegov dalji status.

- Ja sam tu bio ove dve utakmice, sad će uprava da ima sastanak i da donese odluku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.