GRBIĆ DOBIO APLAUZ U HUMSKOJ, PA ISTAKAO: Doći će i ta Zvezda, pa da vidimo ko je ko! Imao je poruku i za Grobare!
Petar Grbić, Foto: Adria Media TV

IGRAČ RADNIČKOG SUMIRAO UTISKE

GRBIĆ DOBIO APLAUZ U HUMSKOJ, PA ISTAKAO: Doći će i ta Zvezda, pa da vidimo ko je ko! Imao je poruku i za Grobare!

Fantastičan meč za "Real sa Nišave", bivši prvotimac crno-belih se osvrnuo i na Grobare

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Bivši igrač Partizana Petar Grbić dobio je lep doček u Humskoj ulici, jer su mu Grobari aplaudirali prilikom čitanja njegovog imena pred početak meča (0:1 u korist Radničkog).

Posle meča, odvojio je malo svog vremena, iako su ga požurivali da krene sa ekipom na autobus, kako bi sa nama podelio utiske posle prvog povratka u Humsku još otkako je napustio crno-beli tabor.

Videlo se da vas je trener Nenad Lalatović odlično motivisao:

- On nas dobro motiviše pred svaku utakmicu. Drago nam je da smo opet svima pokazali da smo zasluženo na drugoj poziciji. Čestitao bih Partizanu na fer i korektnoj igri. Nije bilo ničeg nefudbalskog i neportskog što se tiče nas na terenu. Presrećan sam jer smo pobedili Partizan na JNA, ne znam koliko dugo to Radnički nije uradio. Sad smo na 11 bodova od njih, ostali smo u korak sa Zvezdom, što je mnogo bitno. Vidim ja da većina ljudi misli da je nama jedini cilj da pobegnemo Partizanu. Ne, imamo veće ciljeve, svaku utakmicu igramo kao da je finale. Polako, ide vreme, prepoloviće se ti bodovi, doći će i utakmica sa Crvenom zvezdom, pa će se videti ko je ko u Srbiji. Osma pobeda zaredom, postavljen je novi rekord Radničkog, ne znam kada je to nekom pošlo za rukom, a da nije jedan od večitih rivala.

- Malo mi je krivo zbog Partizana, jer se nalazi u teškom momentu. Očekujem da će i oni da se vrate, u nastavku šampionata im želim svu sreću. Imaju dobrog trenera - istakao je Grbić o svom bivšem klubu.

Da li je bilo emocija, jer ti si u Humskoj bio jedan od omiljenih igrača?

- Jeste, stvarno jeste. Ovo mi je bio prvi put od kada sam otišao da igram ovde. Pomešane su mi emocije. Naravno da mi je drago, ali opet i nije jer sam prolazio kroz sve to kao igrač Partizana. Želim im da se što pre oporave, vrate na pravi put, jer su to izvanredni momci i igrači.

Na početku utakmice si dobio aplauz od Grobara. Kako si se tada osećao?

- Stvarno lep osećaj. I Nikola Drinčić i ja smo dobili lep aplauz, hvala im na tome. Trudio sam se da nijednim gestom ne pokazujem nešto negativno. Jeste, dobio sam i ja neke teške reči, ali to je sve od strane pojedinaca, od većine sam dobio aplauz. Emocije su stvarno bile pomešane, ali to je fudbal. Kada igrate za protivničku ekipu morate da date maksimum, što sam danas ja i uradio - poručio je Grobarima nekadašnji njihov miljenik.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.