ISPRAVKA: Siniša Mihajlović i Džek NISU BRAĆA, iza svega stoji SATIRA
Siniša Mihajlović i Džek De Gir, Foto: Printscreen / Panini / Facebook

preslikani

ISPRAVKA: Siniša Mihajlović i Džek NISU BRAĆA, iza svega stoji SATIRA

To je otišlo toliko daleko da se jednom prilikom Siniša fotografisao sa Džekom i tu fotografiju pokazao svojim roditeljima. Tada je, navodno, njegova majka ispričala tužnu priču kako je Siniša zapravo imao brata blizanca, koji je navodno umro pri porođaju...

Objavljeno: 21:38h

Nekadašnji holandski fudbaler Džek de Gir liči na Sinišu Mihajlovića, a o njihovoj sličnosti dosta se raspredalo, a to je iskoristio i satirični portal Zicer, koji je napravio priču o tome da su oni braća.

Ovo je "utvrdio" Zicer:

"Holanđanin koji je slavu stekao igrajući u Holandiji i Belgiji stariji je od Siniše svega godinu dana, a kako su u mladosti obojica nosili identične frizure mnogi su za njih govorili da su braća koja su razdvojena u porodilištu.

Bivši selektor Srbije i sadašnji trener Bolonje nema blizanca, ali fizička sličnost koju je u tom preiodu imao sa Holanđaninom Džekom de Girom je zaprepašćujuća! Neki su otišli toliko daleko da su izmislili "genetsko istraživanje" koje je pokazalo da su njih dvojica zapravo - braća.

To je otišlo toliko daleko da se jednom prilikom Siniša fotografisao sa Džekom i tu fotografiju pokazao svojim roditeljima. Tada je, navodno, njegova majka ispričala tužnu priču kako je Siniša zapravo imao brata blizanca, koji je navodno umro pri porođaju."

"Da priča bude što sočnija, pisalo se da je Siniša stalno pokušavao da sa Džekom dogovori da urade 'genetski test'. Holanđanin je odbijao ali je na nagovor zajedničkih prijatelja ipak pristao. Rezultati su bili poražavajući. Siniša i Džek ne samo da su rod, već su rođena braća!" To je bio vrhunac izmišljene priče na Ziceru koja je dobro zabavila sve koji poznaju Sinišu i Džeka.

Siniša Mihajlović je trenutno trener Bolonje
Siniša Mihajlović je trenutno trener Bolonje foto: EPA/Stefano Lancia

De Gir se, za razliku od Mihajlovića, nije previše proslavio. Tokom karijere igrao je uglavnom u Holandiji (Den Boš, Kambur, Go ahed, Vilem, NEK, Tvente) uz izlete u Lirs (Belgija) i Danfermlajn (Škotska).

Igrao je dugo, od 1988. do 2003. godine, a ostao je poznat po tome što je bio strelac poslednjeg gola na starom stadionu Ajaksa, 28. aprila 1996. Igračku karijeru zamenio je trenerskom. Bio je asistent u Vejrdenu, NEK-u, trener u Almer sitiju, a trenutno je šef stručnog štaba NEK-a.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.