RETKO KADA IZLAZI U JAVNOST, A SADA JE OTKRILA SVOJU TAJNU: Famozna Marijana Kovačević ovako leči fudbalere!
Marijana Kovačević, doktorka poznata po lečenju fudbalera, Foto: Printscreen/ TV Prva

javila se

RETKO KADA IZLAZI U JAVNOST, A SADA JE OTKRILA SVOJU TAJNU: Famozna Marijana Kovačević ovako leči fudbalere!

Na prvi pogled, period za koji se fudbaleri oporave od povrede deluje kao čudo

Objavljeno:

Mnoge svetske fudbalske zvezde, koje su doživele teške povrede, na teren su se vratile mnogo ranije od predviđenog perioda, a sve zahvaljujući sada već čuvenoj doktorki Marijani Kovačević, koja ih je sa velikim uspehom lečila.

Na prvi pogled, period za koji se fudbaleri oporave od povrede deluje kao čudo, pa stoga ne treba da iznenađuje što je svetski mediji nazivaju isceliteljkom ili čudotvorkom. Ona se do sada nije oglašavala o svojim terapijama, ali je ovog ponedeljka gostovala na televiziji Prva i tom prilikom je objasnila svoje metode lečenja.

- Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov - nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića - rekla je Marijana Kovačević.

Robin Van Persi se lečio kod srpske doktorke
Robin Van Persi se lečio kod srpske doktorke foto: AP

Kod nje su bile mnoga velika fudbalska imena, poput Dejana Stankovića, Aleksisa Sančeza, Dijega Košte, Robina van Persija...

- Kada igrač stigne, upozna najboljeg dijagnostičara u zemlji, uradi se početni snimak i utvrdi kolika je povreda - ja procenim koliko je tačno sati potrebno da se mišić obnovi. Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom drugom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja njegov problem rešim za četiri sata - otkriva čuvena doktorka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.