Najbolje moguće vesti za Grobare pred meč sa Radničkim!
Grobari, Foto: Dado Đilas

PRAVAC STADION!

Najbolje moguće vesti za Grobare pred meč sa Radničkim!

Ulaz na stadion Partizana će biti moguć samo uz ulaznice koje se mogu podići od 04. 03. 2019. u Tiketlajn prodavnici na Novom Beogradu

Objavljeno:

Nakon subotnjeg derbija fudbaleri Partizana nastavljaju svoju borbu u Superligi Srbije, a sledeći protivnik im je drugoplasirana ekipa koja ima samo jedan poraz i to od trenutnog lidera šampionata.

FK Partizan će u sredu 6.marta 2019.godine za sve svoje pristalice omogućiti besplatan ulaz za meč 25.kola SLS FK Partizan-FK Radnički kako bismo u što većem broju pružili podršku našem timu i uz neprekidnu borbu i pobede promenili trenutno stanje na tabeli!

Ulaz na stadion Partizana će biti moguć samo uz ulaznice koje se mogu podići od 04. 03. 2019. u Tiketlajn prodavnici na Novom Beogradu, u Bul.Milutina Milankovića 1. (lokal 46) ponedeljak I utorak od 9.00 – 18.00

Na dan utakmice, u sredu 6.marta, ulaznice se mogu uzeti isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10.00 časova.

Napomena je da se ulaznice mogu podići samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola) a maksimimalan broj ulaznica poosobi je 4. Sezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč.

Sve informacije isključivo na telefon 011.20.30.570​

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.