BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PONOVO UZ SVOJ KLUB: Stigao u Belek pred utakmicu, saigrači se oduševili, a kapiten posebno!
Marko Jevtović u poseti Partizanu, Foto: Saša Pavlić Koky

ESPRESO U BELEKU

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PONOVO UZ SVOJ KLUB: Stigao u Belek pred utakmicu, saigrači se oduševili, a kapiten posebno!

2016. godine, kada god je bio na terenu, crno-beli nisu znali za poraz. Sada je opet među svojima...

Objavljeno: 11:44h
Aleksa Radosavljević

Bio je standardni prvotimac i kod Marka Nikolića i kod Miroslava Đukića, a onda je otišao u Tursku. Ovog vikenda postigao je velelepan gol sa distance za Konju, a dan kasnije došao je da podrži nekadašnje timske kolege na meču protiv Slovana iz Libereca (0:1)...

One sezone kada je Partizan uzeo duplu krunu, Marko Jevtović je igrao ključnu ulogu. Od početka sezone pa do kraja, crno-beli nisu znali za poraz kada je on na terenu (ispali su od Zaglebja na penale, ali u regularnom toku oba kvalifikaciona meča za Ligu Evrope bilo je 0:0).

Marko Jevtović posle pobede u derbiju
Marko Jevtović posle pobede u derbiju foto: Saša Pavlić Koky

Sada je opet među svojima, nažalost, samo kao podrška sa tribina.

- Iskoristio sam priliku, jer smo dobili dva dana slobodno. Došao sam da posetim ljude iz kluba i da odmorim malo posle pobede.

U nedelju su prvotimci Partizana imali štošta da slave - pobedu Novaka Đokovića, ali i fantastičan gol Jevtovića u dresu Konje.

Posle male krize, Mančester Siti vratio se na pobednički kolosek, i diše za vrat Liverpulu. Večeras u 21.00 gostuje Njukaslu, a kvota da će slaviti iz dvojke u dvojku je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl - Mančester Siti.

- Nikad ja nisam nešto preterano sebe isticao niti sam patio za golovima. Uvek mi je bilo draže da ekipa pobeđuje i igra dobro. Naravno, drago mi je što sam ga dao, posebno jer između Konje i Antalije vlada veliki rivalitet. Navijači su bili fantastični, svima nam je puno značilo.

Marko Jevtović i Aleksa Radosavljević
Marko Jevtović i Aleksa Radosavljević foto: Filip Plavčić

Na pitanje kako mu je u Turskoj, odgovorio je sa oduševljenjem.

- Uslovi, infrastruktura, sve je na neverovatnom nivou, baš kao i stadioni i tereni. Liga je dobra i svako svakog može da dobije. Pratim Partizan, kada god imam vremena. Bilo je svega i svačeha, svi smo videli. Bilo je nesrećnih okolnosti, iz jednog šuta smo primali golove. Kvalitet je sigurno tu i mislim da ćemo osvojiti trofej jer je to jedino što se vrednuje.

Gol koji je dao protiv Antalije bio je jedan od najlepših u njegovoj karijeri, ali...

- Draži mi je onaj protiv Steaue.

Kada je Jevtović stigao, dočekao ga je Danilo Pantić, u čijem društvu je došao na tribine trening centra Sueno u Beleku. Svi igrači su mu prišli, izljubili se, oduševljeni što je opet uz njih.

- Poželeo sam im da osvoje bar jedan trofej, to je najvažnije.

U momentu dok je to govorio, naišao je i njegov bivši kapiten Miroslav Vulićević i pitao ga nešto na španskom, a onda i na turskom u šali, takođe kroz ogroman osmeh. Uostalom, pogledajte sami...

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa sa priprema Partizana - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.