BILO JE PRIČE DA PREUZMEM PARTIZAN: Vladimir Ivić razgovarao sa ljudima iz Partizana, ali...
Ivica Iliev i Vladimir Ivić, Foto: Saša Pavlić Koky

pamti večite derbije

BILO JE PRIČE DA PREUZMEM PARTIZAN: Vladimir Ivić razgovarao sa ljudima iz Partizana, ali...

U najdražem sećanju mi je ostala utakmica protiv Njukasla u Beogradu iz 1998. godine - prisetio se trener Makabija

Objavljeno:

Izraelska bajka i dalje traje za srpskog stručnjaka Vladimira Ivića i njegov Makabi izTel Aviva, koji ove sezone beleži sjajne rezultate i već posle polusezone trasirao je put ka osvajanju šampionske titule.

U opširnom intervjuu za Mozzart Sport nekadašnji fudbaler Partizana govorio je o mnošto zanimljivih tema, a mi smo za vas izdvojili ono najinteresantnije.

Naravno, ono što najviše zanima domaću javnost jeste povezanost Partizana i 41-godišnjeg trenera.

- Bilo je neke priče i određenih kontakata, ostalo je sve na tome. U ovom trenutku zaista ne bih više širio tu temu - rekao je Ivić za Mozzart Sport.

Sjajni rezultati Vladimir ivića u Tel Avivu
Sjajni rezultati Vladimir ivića u Tel Avivufoto: EPA

Ipak, iako nije mnogo želeo na tu temu Ivić ističe da pomno prati šta se radi u njegovom voljenom Partizanu.

- Igrao sam šest godina za Partizan, lepe uspomene me vežu za taj klub. Naravno, uvek se interesujem i pratim šta rade crno-beli. Vidim da situcija u prvenstvu u ovom trenutku nije dobra. Ima dosta razloga što je tako. Imaju sada mladog trenera na početku karijere, a dobro poznaje klub. Ipak, vrlo dobro znam da je ovaj posao takav da su ti koferi uvek poluraspakovani, moraš da budeš spreman na sve.

Mnogo lepih sećanja ga vežu za Humsku, u koju se uvek rado vraća.

- U najdražem sećanju mi je ostala utakmica protiv Njukasla u Beogradu iz 1998. kada smo pobedili sa 1:0. Iznudio sam penal u duelu sa Batijem, a pamtim i prvi meč iz Njukasla kada smo izgubili. Takođe, oni dueli protiv Lacija su mi ostali u pamćenju. Oni su tada bili ono što je danas PSŽ – najskuplja ekipa na svetu. Tu su bili Mihajlović, Bokšić, Nedved, Konseisao, Kouto, Salas, Stanković, Almeida, Manćini... Osvojili su Kup kupova te sezone. Naravno, pamtiću i Ligu šampiona 2003, Murinjov Porto i madridske Galaktikose, kao i sve pobede u derbijima - zaključio je Ivić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.