LEGENDA PARTIZANA SUMNJA U NOVO POJAČANJE: Brz je, dobar dribler, ali ima jedan veliki problem!
Musa Nžije, Foto: Printscreen

KOME VEROVATI?

LEGENDA PARTIZANA SUMNJA U NOVO POJAČANJE: Brz je, dobar dribler, ali ima jedan veliki problem!

Koliko će on pojačanje zapravo biti, nije smeo da sam presuđuje...

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana, a sada pomoćni trener u norveškom Sandes Ulfu Bojan Zajić, oglasio se o dolasku norvežanina afričkog porekla Muse Nžija u Humsku 1.

Ovaj fudbaler će u četvrtak ozvaničiti saradnju sa crno-belima, a nekadašnji as u izjavi za Sportski žurnal ipak sa dosta skepse govori o momku koga dobro poznaje još dok je kao omladinac igrao za Valerengu. Njegova brzina nije sporna, dobar je dribler, opasan u jedan-na-jedan situacijama i po krilu, ali...

- Musa igra slabo u odbrani, teško ga je istrpeti kad ne ispunjava obaveze u defanzivi. Ostali fudbaleri moraće mnogo da mu pomognu kako bi tim imao korist od njega. Problem može da mu bude i mentalna snaga. Nema iskustva u inostranstvu, igrao je samo u Norveškoj gde je došao kao klinac. Biće neophodno da klub stane iza nega, da ga podrži ukoliko mu ne ide - iskren je Zajić u izjavi za Žurnal.

Koliko će on pojačanje zapravo biti, Zajić nije smeo da sam presuđuje:

- Teško će odmah da se izbori za značajniju minutažu, više bi trebalo da ulazi u igru s klupe i bude džoker. Partizan ipak zna zašto ga je doveo, verovatno su ga iz kluba dobro pogledali... mada sam pročitao da je došao preko menadžerske agencije braće Dudić... Voleo bih da se varam i da se Enžije pokaže kao pun pogodak, ali malo sam skeptičan - završava Zajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.