INTERISTI ĆE ME LJUBITI U ZADNJICU! ZVAĆU TOTIJA DA SE VRATIM U ROMU! Naingolan će tek sada izazvati gnev u Milanu!
Radža Naingolan će izazvati gnev navijača i uprave kluba, Foto: Reuters

belgijanac opet vileni

INTERISTI ĆE ME LJUBITI U ZADNJICU! ZVAĆU TOTIJA DA SE VRATIM U ROMU! Naingolan će tek sada izazvati gnev u Milanu!

Nepredvidivi fudbaler ne prestaje da šokira javnost

Objavljeno: 15:27h

Kontroverzni i nestašni fudbaler Radža Naingolan ponovo je u žiži dešavanja na Apeninskom poluostrvu zbog svog neodgovornog i skandaloznog ponašanja.

Nije dugo bilo potrebno da Belgijanac i u Interu počne da pravi probleme kakve je pravio svojevremeno u Romi.

Radža Naingolan kaže da hoće da se vrati u Romu
Radža Naingolan kaže da hoće da se vrati u Romu foto: Reuters

Inter je imao nekoliko kikseva i praktično ispao iz šampionske trke, a večeras mu u goste stiže Napoli, koji koliko-toliko prati Juventus. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Napoli.

"Neroazuri" su ga suspendovali zbog konstantnog kašnjenja na treninge i zabranjeno mu je da obavlja bilo kakve fudbalske aktivnosti, a to ga je itekako ražestilo.

On se požalio svojim prijateljima putem audio poruke koja je procurela u javnost, a teško da će se ikome na "Đuzepe Meaci" a pogotovo navijačima svideti ono što je imao da kaže ljutiti vezista.

- Majko mila, razapinju me ovde… Želim da se vratim. Ovde svi misle da sam gotov, ali neka ih… Uvek sam se dokazivao na terenu i tako zapušavao usta kritičarima. Kad im pokažem na terenu, neki Interovi navijači će dolaziti da me ljube u d**e. Želim da se vratim u Romu, prijatelj sam sa Totijem, mogao bi on da pogura celu stvar. Ali, onda bih morao da napravim haos ovde. Razumeš? - rekao je prijatelju Naingolan.

Njega je letos Inter platio 40 miliona evra, međutim, on nije počeo da pravda uloženi novac, pošto je odigrao samo 15 utakmica do sada i nije u prvom planu kod Lućana Spaletija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.