PARTIZANOV AS NAJAVIO ODLAZAK IZ HUMSKE: Ako me je neko pratio i zadovoljan je, zašto da ne?
FK Partizan, Foto: Starsport©

REŠENJE NOVČANIH PROBLEMA?

PARTIZANOV AS NAJAVIO ODLAZAK IZ HUMSKE: Ako me je neko pratio i zadovoljan je, zašto da ne?

Mnogi su se nadali da do toga neće morati da dođe, ali on je sada podgrejao priče velikim intervjuom

Objavljeno:

Iza Marka Jankovića je teška polusezona koju su obeležile povrede, oscilacije u formi i ne baš dobri rezultati Partizana, koji je tek na trećem mestu iza Radničkog i Crvene zvezde, što je jedan od najgorih plasmana (ako ne i najgori) u prethodnih par decenija.

Najgore je došlo na kraju 2018. godine kada je crnogorski reprezentativac morao na operaciju kako bi rešio probleme sa trbušnim zidom, koji su ga mučili veliki deo godine.

Povreda Marka Jankovića
Povreda Marka Jankovića foto: Starsport©

Sada sledi oporavak, potom pripreme sa crno-belima, a onda - ko zna. Možda i transfer, dugačak je januar i zimski prelazni rok.

- Operacija je odavno bila potrebna, igrao sam pod injekcijama. To je povreda koja zahteva mirovanje, a ja sam igrao sa malo ili nimalo treninga u toku radne sedmice. Pokušao sam da mirovanjem i vežbama popravim situaciju, ali nisam uspeo. Operisan sam u Minhenu i sada predstoji oporavak. Već mi je bolje, za nekoliko dana skidam konce, onda idem korak po korak - rekao je Janković u razgovoru za "Vijesti".

Ako sve bude kako je predviđeno, Janković će opet na teren krajem janaura, što znači da će preskočiti start priprema Partizana.

- Trebalo bi da budem spreman za šest sedmica. Transfer? Videćemo, ne verujem da bi povreda mogla nešto da poremeti ako me je neko pratio i zadovoljan je onim što je video. Operacija koju sam imao nije opasna, mnogo igrača je u poslednje vreme prošlo kroz to i uspešno su se vratili na teren - jasan je Janković.

Janković i Pantić
Janković i Pantić foto: Starsport©

Evropsku sezonu je završio u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope eliminacijom od Bešiktaša.

- Niko nije zadovoljan pozicijom na kojoj se trenutno nalazimo. Prošao sam sve kategorije Partizana i znam šta se u Humskoj traži, da se priznaje samo prvo mesto. Moramo da se popravimo jer smo i te kako i mi "zaslužni" što smo tu gde jesmo. Svojim partijama sam delimično zadovoljan jer kada ne ide klubu, onda je sve drugačije. Imao sam dosta dobrih utakmica, ali uvek može bolje - dodaje 23-godišnji Cetinjanin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.