A IZ ŠPANIJE DEMANTIJ ZA DEMANTIJEM: Prvo Barsa negira dolazak jednog Francuza, a onda Atletiko drugog!
Niti Adrijen Rabio stiže u Španiju, niti Lukas Ernandez odlazi iz nje, Foto: Reuters

Ništa od bombe

A IZ ŠPANIJE DEMANTIJ ZA DEMANTIJEM: Prvo Barsa negira dolazak jednog Francuza, a onda Atletiko drugog!

Ništa od zemljotresa na Iberijskom poluostrvu

Objavljeno:

Španski klubovi su ovog četvrtka morali javno da demantuju neke vesti koje su u celom fudbalskom svetu odjeknule.

Barselona je najpre negirala je da postigla dogovor sa igračem Pari Sen Žermena Adrijenom Rabiom. Francuski mediji nedavno su preneli da je Rabio postigao dogovor sa upravom Barselone o transferu, a zatim je to potvrdio i El Mundo Deportivo. Međutim, španski list Sport preneo je da du na "Nou Kampu" negirali te navode i saopštila da nikakav dogovor nije postignut.

Barselona je demantovala dolazak Adrijena Rabioa
Barselona je demantovala dolazak Adrijena Rabioa foto: AP

Rabio dugo pregovara sa "svecima" oko novog ugovora, ali dogovor nije postignut, pošto je on izrazio želju da ode iz kluba. Francuz bi na leto kao slobodan igrač mogao da napusti "Park prinčeva". Čelnik Pari Sen Žermena Antero Enrike rekao je da Rabio neće igrati sve dok ne potpiše novi ugovor. - Obavestio me je da želi da ode kao slobodan igrač, kada mu na kraju sezone istekne ugovor. Za igrača, posledice su jasne - on će neodređeno vreme biti na klupi - naveo je on.

Lukas Ernandez izgleda ne odlazi iz Atletiko Madrida
Lukas Ernandez izgleda ne odlazi iz Atletiko Madrida foto: Reuters

Sa druge strane, Atletiko Madrid negirao je da će njegov odbrambeni igrač Lukas Ernandez preći u Bajern iz Minhena u januarskom prelaznom roku. Španska "Marka" prenela je da je Bajern pristao da plati 80 miliona evra obeštećenja za francuskog fudbalera, kako bi početkom godine prešao u Minhen. Atletiko je saopštio da nije postignut nikakav dogovor i da je Lukas rekao da nema nameru da napusti klub. - Posle priče koju je objavila Marka o navodnom dogovoru Bajerna i našeg igrača Lukasa Ernandesa, prema kome će nemački klub aktivirati otkupnu klauzulu ugovora u januarskom prelaznom roku, Atletiko negira bilo kakav dogovor sa Bajernom iz Minhena i nameru igrača da napusti klub - navodi se u saopštenju. U saopštenju se dodaje da je zbog odličnog odnosa dva kluba, Bajern negirao navode medija tokom razgovora čelnika klubova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.