UBEĐIVANJE JE UPALILO: River pristao da igra u Madridu, karte planule u ekspresnom roku!
Santjago Bernabeu menja Monumental, Foto: AP/Manu Fernandez

BIĆE REVANŠA

UBEĐIVANJE JE UPALILO: River pristao da igra u Madridu, karte planule u ekspresnom roku!

Prodato je 20.000 karata koje je dobio River, a očekuje se da će i Boka rasprodati svoj kontigent

Objavljeno:

River Plejt će biti domaćin Boki Juniors na "Santjagu Bernabeu" 9. decembra u revanšu finala Kopa Libertadores.

Iako su se prvobitno bunili zbog toga što ne igraju na "Monumentalu", čelnici Rivera su promenili odluku i igraće protiv omraženog rivala na stadionu Reala u Madridu, a u prestonicu Španije fudbaleri argentinskog tima doputovaće u sredu. Utakmica u nedelju počeće u 21 čas.

Revanš duel finala Kopa Libertadores trebalo je da bude odigran 24. novembra na "Monumentalu" (prva utakmica na "Bombonjeri" je završena 2:2). Međutim, navijači Rivera su kamenovali autobus sa fudbalerima protivnika. Boka je odbila da u drugom terminu gostuje stadionu gradskog protivnika, a čak je tražila da meč bude registrovan službenim rezultatom 3:0 u njenu korist kao i da se domaćin kazni zbog nasilja.

Posle višednevnih pregovora Južnoamerička fudbalska konfederacija je kaznila River sa dva meča van svog terena, ali je odlučila da se revanš ipak igra, ali ne samo u drugom gradu i drugoj zemlji, već i na drugom kontinentu. Za domaćina je u konkurenciji Dohe i Majamija izabran Madrid, zato što u Španiji živi veliki broj Argentinaca.

Tako je u ponedeljak za samo nekoliko sati rasprodato 20.000 karata koje je dobio River, a očekuje se da i Boka proda svoj kontigent od 20.000 ulaznica koje su prodavane u Madridu. Osim toga, oba kluba su pustila u prodaju i po 5.000 karata u Buenos Ajresu, po ceni od oko 85 evra. Zbog bezbednosti na stadionu u prodaju nije pušteno svih 80.000 karata koliki je pun kapacitet madridskog stadiona kako bi dve grupe vatrenih navijača delio prazan prostor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.