STRAVA I UŽAS U RUSIJI: Fudbaler Lokomotive iz Moskve pronađen mrtav na ulici!
Aleksej Lomakin je pronađen mrtav, Foto: Printscreen/fclm.ru

Užasne vesti

STRAVA I UŽAS U RUSIJI: Fudbaler Lokomotive iz Moskve pronađen mrtav na ulici!

Mladi igrač je prema do sada još nepotvrđenoj priči svog prijatelja se toliko napio da njih dvojica nisu znali ni gde su, ni šta rade

Objavljeno:

Strašne vesti su stigle iz Moskve! Mladi fudbaler Aleksej Lomakin (18) pronađen je mrtav na ulici.

Lokomotiva, njegov klub, je potvrdila užasnu tragediju nakon što se najpre nagađalo u medijima o njegovoj smrti s obzirom da se za njim tragalo izvesno vreme.

- Lokomotiva je šokirana ovom tragedijom i saosećamo se sa porodicom i prijateljima preminulog Lomakina - navodi se u saopštenju kluba.

Za tragično nastradalim mladićem se tragalo poslednja tri dana, pošto je poslednji kontakt sa najbližima imao 30. novembra kada je razgovarao sa ocem i rekao mu da ide u klupski trening centar i da će tamo prenoćiti.

Od tada mu se gubi svaki trag, postao je nedostupan na telefon i signal se pojavio tek 2. decembra, ali se niko nije javljao na njega. Tek kasnije je njegov telefon pronađen u taksiju, a taksista je ispričao da je Aleksej bio sa prijateljem Ivanom i da su zaboravili svoje stvari u automobilu.

Majka nastradalog je uspela da pronađe tog Ivana koji joj je ispričao da su toliko bili pijani da se ne seća šta su radili, niti gde su bili. Ubrzo je stigla vest da je beživotno telo Alekseja Lomakina pronađeno na ulici.

Za sada je sve pod velom misterije, jer se ne zna da li je možda ubijen ili je umro na neki drugi način. Policija vodi istragu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.