NOVI SKANDAL ZDRAVKA MAMIĆA: Čuo sam da oralno zadovoljavaš druge muškarce! Možete vi prvo meni da...
Zdravko Mamić primitivno vređao novinara, Foto: Printscreen/index.hr

POtpuno povileneo

NOVI SKANDAL ZDRAVKA MAMIĆA: Čuo sam da oralno zadovoljavaš druge muškarce! Možete vi prvo meni da...

Bivši čelnik Dinama koji je u bekstvu napao je novinara na konferenciji koju je organizovao

Objavljeno:

Haos je izbio na konferenciji za novinare koju je Zdravko Mamić držao ovog ponedeljka u Međugorju, gde se nalazi u bekstvu nakon što je osuđen na zatvorsku kaznu od šest godina.

Bivši čelnik Dinama iz Zagreba je osuđen zbog malverzacija u klubu prilikom transfera igrača, a ta presuda je bila i razlog za konferenciju koju je sazvao i na kojoj se na skandalozan način ponašao prema jednom novinaru.

Nakon što mu je postavljeno škakljivo pitanje u vezi sa slučajem za koji tvrdi da je montiran, Mamić je pribegao primitivnom vređanju novinara.

- Isto tako postoje navodi i ja sam čuo da ti p**š k***c drugim muškarcima - rekao je Mamić, koji verovatno nije očekivao da će dobiti isti takav i odgovor od strane novinara:

- 'Ajde vi prvo meni p***šite, pa ću vam ja to prokomentarisati.

Sud u Hrvatskoj je nedavno oslobodio optužbe Luku Modrića da je lažno svedočio u Mamićevu korist. Kapiten Hrvatske bi trebalo u ponedeljak uveče u Parizu da primi Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta, a i to je prokomentarisao Mamić.

- Kada Luka Modrić primi nagradu u Parizu, on bi danas trebalo da kaže da se zahvaljuje porodici, roditeljima i čoveku koji je napravio najviše za njegov razvoj, tvorcu ovog čuda od hrvatskog nogometa - meni!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.