SRAMNE REČI VEZISTE NAPOLIJA: Zvezda će pokušati da na prljav način osvoji tri boda, ali neće uspeti u tome!
Marek Hamšik i Alan u "duelu" na jednom od treninga Napolija, Foto: AP

NIZAK UDARAC

SRAMNE REČI VEZISTE NAPOLIJA: Zvezda će pokušati da na prljav način osvoji tri boda, ali neće uspeti u tome!

- I Nejmar i momci koji su sada u Liverpulu su se saglasili da je naša grupa veoma teška - rekao je

Objavljeno: 09:44h

Došao je i taj dan, Crvena zvezda gostuje Napoliju u najvažnijem meču dosadašnjeg toka sezone, koji može izabranike Vladana Milojevića da "vine u nebesa", tačnije, da ih dovede na korak od prezimljavanja u Evropi, bilo da je u pitanju Liga šampiona, ili drugo po jačini takmičenje - Liga Evrope.

Pred taj meč oglasio se i vezista napuljskog kluba Alan, koji se prvo osvrnuo na grupu smrti u kojoj se nalazi njegov tim.

- I Nejmar i momci koji su sada u Liverpulu su se saglasili da je naša grupa veoma teška, prava takmičarska. Iskreno se nadam da će tabela posle petog kola po Napoli biti dobra kao i uoči njega - rekao je Alan.

Vezista Napolija nada se da će ekipa za koju nastupa popraviti utisak iz nedeljnog susreta s Kjevom (0:0) i to već ove srede:

- Videćete drugačiji Napoli kada istrčimo na teren protiv Zvezde. Žao nam je što nismo dobili rivala iz Verone, ali ove srede osvajamo tri boda, naučili smo lekciju. Crvena zvezda se, znamo to dobro, vrlo kvalitetno brani, ali iako će pokušati da na sve, pa i prljave načine osvoji tri boda, pobeda će pripasti nama - zaključio je Alan.

Kladionica MOZZART ima zanimljive igre u specijalu vezanom za učešće Zvezde u Ligi šampiona, a na primer, kvota da srpski šampion u bar jednom od preostala dva meča neće primiti gol je 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Eventualno novo čudo u režiji Zvezde može i sjajno da se naplati, pošto je kvota na dvojku u Napulju 15, na iks 7,25, a na duplu šansu X2 4,80! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Napoli - Zvezda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.