STARI JE TO LISAC: Anćeloti pred Zvezdu ponovio istu rečenicu nekoliko puta, da li je to deo taktike?
Karlo Anćeloti, Foto: AP

PRAVI ITALIJAN

STARI JE TO LISAC: Anćeloti pred Zvezdu ponovio istu rečenicu nekoliko puta, da li je to deo taktike?

- Ne smemo misliti na drugu utakmicu, moramo se fokusirati da budemo dobri na terenu - istakao je legendarni trener

Objavljeno:

Trener Napolija Karlo Anćeloti održao je pres konferenciju pred duel sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona, a tokom nje je pokušavao da sve vreme skine pritisak sa svojih igrača, nazivajući taj meč bitnim, ali ne odlučujućim...

- Veoma je bitno da počnemo meč kako treba. Važna je utakmica, ali ne odlučujuća za prolazak dalje. Crvena zvezda je potcenjena jer je izgubila dva meča na strani, ali su zaslužili pobedu protiv Liverpula - istakao je Anćeloti.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda foto: Starsport©

Šta očekuje od ekipe Vladana Milojevića?

- Očekujem jedan organizovan tim koji će se usredsrediti na kontre, imaju jasan identitet. Da bismo pobedili, moramo da budemo dobri i u odbrani i u napadu, oni neće igrati ispred našeg gola, čekaće, igraju da se kvalifikuju dalje - ističe popularni italijanski stručnjak.

Karlo Anćeloti
Karlo Anćeloti foto: Reuters

Drugu utakmicu igraju PSŽ i Liverpul, situacija u grupi je takva da se mora pratiti i rezultat sa te utakmice. - Ne smemo misliti na drugu utakmicu, moramo se fokusirati da budemo dobri na terenu. Nije odlučujuća, naprotiv, imamo još jednu utakmicu nakon ove. Sutra ništa neće biti rešeno. Sve će biti rešeno na samom kraju, jer je grupa veoma jaka - rekao je Anćeloti. Fudbaleri Napolija su pod pritiskom jer su remizirali protiv poslednjeplasiranog Kjeva, bilo je 0:0. - U odnosu na utakmicu protiv Kjeva moramo promeniti pristup koji nije bio dobar. Kritike su normalne, deo su ovog posla - dodao je legendarni Italijan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.