VELIKA DILEMA ZA ANĆELOTIJA PRED ZVEZDU: Srbin ili Albanac?
Karlo Anćeloti, Foto: Starsport©

šta sprema legendarni stručnjak?

VELIKA DILEMA ZA ANĆELOTIJA PRED ZVEZDU: Srbin ili Albanac?

Napoli ne ulazi u susret 5. kola Lige šampiona sa najboljim raspoloženjem

Objavljeno:

Utakmica koja Napoliju u slučaju povoljog ishoda na Parku prinčeva može da obezbedi prolazak u osminu finala Lige šampiona i prilika da ekipa Karla Anćelotija pokaže da je meč u Beogradu bio samo loš dan.

Ipak, nešto se pitaju i fudbaleri Crvene zvezde koji će u sredu od 21 čas odmeriti snage sa Italijanima na Sao Paolu.

Napoli ne ulazi u susret 5. kola Lige šampiona sa najboljim raspoloženjem, pošto su Anćelotijevi momci odigrali veoma loš meč u poslednjem kolu Serija A.

Na svom stadionu odigrali su samo 0:0 sa fenjerašem iz Verone. Nije legendarni Karlito protiv Kjeva igrao u najjačem sastavu, ali svakako da su svi očekivali pobedu protiv tima koji posle 13. kola italijanske lige i daje nema pobedu.

Lion je priredio senzaciju kada je u 1. kolu pobedio Siti u Engleskoj, i sigurno će Građani imati strašan motiv za revanš. Kvota na dvojku uz bar tri gola (2&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Mančester Siti.

Nema sumnje, Napolitanci će u sredu izaći sa najjačim satavom, ali ostaje dilema da li će pojedini igrači biti u sastavu za meč sa šampionom Srbije.

Prva dilema je nekadašnji fudbaler Zvezde - Nikola Maskimović. Čovek koji je u srcima zvezdaša ostao upamćen po kiksu protiv Bordoa ima veliko poverenje kod Anćelotija i dobijao je priliku na prethodnim duelima Lige šampiona pre Hisajija. Ipak, Albanac ima bolje napadačke karakteristike tako da se logično nameće da će on pre na teren nego povremeni reprezentativac Srbije.

Eibar je išamarao Real za vikend sa 3:0, i Santijago Solari i njegova ekipa moraju da poprave utisak u Rimu protiv Rome. Kvota na dvojku je 2,15, na keca 3,35, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Roma - Real Madrid.

U tim se sigruno vraćaju Marek Hamšik, Fabijan Ruiz i Alan koji su ciljano odmarali protiv Kjeva i svi italijanski mediji ih vide u startnih u prvoj postavi.

Ostaje da se vidi da li je iskusni stručnjak pripremio neko iznenađenje za Milojevića, ali deluje da Italijan neće puno rizikovati, već da će na teren poslati najjači mogući sastav.

Projektovani sastav:

4-3-3: Ospina – Hisaj (Maksimović), Albiol, Kulibali, Rui –Hamšik, Alan, Fabijan Ruiz – Kaljehon, Mertens, Insinje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.