DA LI ĆE KRSTAJIĆ OSTATI SELEKTOR?! Oglasio se Slaviša Kokeza!
Mladen Krstajić i Slaviša Kokeza, Foto: Reuters

još više potpalio vatru

DA LI ĆE KRSTAJIĆ OSTATI SELEKTOR?! Oglasio se Slaviša Kokeza!

Predsednik FSS-a je dao svoj komentar na priče o promeni selektora

Objavljeno: 14:05h

Nikada ne može biti dosadno, niti mirno u srpskom fudbalu, pogotovo kada je reč o reprezentaciji naše zemlje.

Samo što se završilo takmičenje u grupama Lige nacija i naša selekcija osvojila prvo mesto i plasirala se u diviziju B, ali i obezbedila i eventualni baraž za odlazak na EURO, počela je priča o tome da Mladen Krstajić neće biti trener nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.

- Daleko je mart - poručio je Krstajić na konferenciji posle pobede nad Litvanijom u poslednjem kolu Lige nacija i samim time potpirio priče o tome da više neće biti selektor.

Slaviša Kokeza se oglasio povodom priča o promeni selektora
Slaviša Kokeza se oglasio povodom priča o promeni selektora foto: Reuters

I sada već dva dana mediji bruje o njegovoj smeni ili odlasku sa mesta šefa stručnog štaba "Orlova", ali i licitiraju sa imenima njegovih potencijalnih naslednika koji bi poveli Srbiju u borbu za odlazak na EP.

Sada se po tom pitanju oglasio i predsednik FSS, Slaviša Kokeza.

- Neću se oglašavati pre žreba kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Posle 5. decembra možemo da razgovaramo o bilo kojoj temi - jasno je poručio prvi čovek FSS-a.

Dakle, kroz dve nedelje će Kokeza odgovoriti na ovo pitanje, a u međuvremenu, se kao potencijalni kandidati u medijima pominju Dragan Stojković Piksi, Dušan Bajević, Aleksandar Stanojević, pa i Slaviša Jokanović.

Ipak, najveće šanse se daju nekadašnjem kapiten, potom predsedniku FSJ i Crvene zvezde - Piksiju, koji trenutno radi kao trener u Gvangžu RF-u u Kini.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.