IGRAČI SU UČESTVOVALI U SMENI MUSLINA! Bivši reprezentativac iskreno o prepucavanju sa Krstajićem!
Stefan Mitrović, Foto: Dado Đilas

vrlo zanimljive izjave kapitena strazbura

IGRAČI SU UČESTVOVALI U SMENI MUSLINA! Bivši reprezentativac iskreno o prepucavanju sa Krstajićem!

Isto važi i za oduzimanje kapitenske trake Branislavu Ivanoviću, ne bi to išlo tek tako - istakao Mitorvić

Objavljeno: 17:58h

Čovek koji je ostao upamćen fudbalskoj javnosti u Srbiji po skidanju zastave na meču Srbija - Albanija, neko ko nije preterano voljen u svojoj zemlji, ali momak koji to nije zaslužio, u sjajnom intervjuu za Mozzart sport Stefan Mitorvić je otkrio neke veoma interesantne stvari vezane za reprezentaciju naše zemlje.

Smena Slavoljuba Muslina je bila nezaobilazna tema, a kapiten francuskog Strazbura je govorio bez dlake na jeziku.

- Iskreno, moje mišljenje je da je i neko od igrača sigurno bio protiv Muslina, jer da niko nije bio za smenu selektora teško bi se to desilo. Isto važi i za oduzimanje kapitenske trake Branislavu Ivanoviću, ne bi to išlo tek tako... To je bar moje mišljenje - rekao je Mitrović.

Reprezentativci Srbije u u duelu sa Albanijom
Reprezentativci Srbije u u duelu sa Albanijomfoto: Dado Đilas

Gde je priča o Muslinu tu je i o Luki Milivojeviću.

- Nije moje da pričam sad o ovoj njegovoj situaciji, ja nisam bio član ekipe kad se sve to u reprezentaciji dešavalo, ali ono što znam je da mi nismo zemlja koja može da se odrekne takvog igrača. Pa čim pomeneš fudbal odmah ti je u glavi Premijer liga, a on je tamo kapiten. To govori nešto i o njegovim ljudskim kvalitetima. Da sam bio tu znam čiju bi stranu držao.

Od kada je na selektorsu klupu došao Mladen Krstajić mesta za Mitrovića nema, do sada nijedom nije pozvan za nacionalni

- To je počelo 2011, kad sam bio na probi u Partizanu, kod Saleta Stanojevića. Trener je bio zadovoljan, hteo je da ostanem, međutim, oni dovedu Andersona Markeša iz Brazila i ja ne potpišem ugovor. A posle se ispostavilo da je Brazilac došao povređen, pa nije odigrao dve utakmice za Partizan zbog toga... I zovu mene iz Kurira, ja sve to kažem, a Krstajić se naljuti, valjda shvati sve to kao prozivku jer je bio sportski direktor, pa posle on kaže svašta nešto za mene, kao ko sam ja da njega prozivam, niko i ništa, i slične stvari... Odmah sam ga okrenuo, predstavio sam se, kažem da nisam mislio ništa loše, da su mi neke stvari dodate u usta, i da ću da demantujem.

Mitrović, Tomović i Milivojeivć
Mitrović, Tomović i Milivojeivćfoto: Dado Đilas

Nastavio je Mitrović u istom dahu:

- On mi odgovara: Kaži to i sutra za novine, pa ću i ja da povučem šta sam rekao. I ja zovem, kažem da je sve tako bilo, ali da ne mislim da je tu mene neko nešto prevario, da nisam želeo nikoga da uvredim.... Krstajić se posle nije javljao. Ali kad smo se sreli posle nekoliko godina u reprezentaciji najnormalniji odnos smo imali. Kao trener i igrač. Doduše, kad je postao selektor više me nije zvao. Niti sam se ja čuo sa bilo kim iz Saveza, osim sa sekretarom. Zvao me je za neke informacije, valjda je neko bio da me gleda protiv Olimpika iz Marselja. Kako mi je nagovešteno, gledaće me i protiv PSŽ-a početkom decembra - zaključio je Stefan Mitrović, koji ove sezone briljira u dresu Strazbura, kluba u kom je Srbin kapiten od ove sezone i trenutno se zauzima osmo mesto u francuskom prvenstvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.