ŽULE STOJKOVIĆ ĆE MI BITI KUM! Mitrović ispričao kako je gledati derbije sa 300 Delija oko sebe!
Aleksandar Mitrović je pričao o druženju sa zvezdašima, Foto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center

Ima čarki i svega

ŽULE STOJKOVIĆ ĆE MI BITI KUM! Mitrović ispričao kako je gledati derbije sa 300 Delija oko sebe!

Napadač Srbije o sebi, svom životu, karijeri, klubovima, druženju sa zvezdašima...

Objavljeno:

Prošlo je četiri godine od kako je Aleksandar Mitrović napustio Partizan, ali voljeni klub iz srca nikada neće izbrisati.

Zato je i sada tokom boravka u Beogradu zbog obaveza u reprezentaciji Srbije rešio da priča pred kamerama "TV Partizan" i priseti se vremena provedenog među crno-belima, ali i o kompletnoj karijeri.

Najbolji strelac srpske reprezentacije pričao je o svom odrastanju, životu tokom boravka u Humskoj, drugim klubovima u kojima je igrao, trenerima koji su uticali na njega...

Aleksandar Mitrović i Filip Stojković postaće kumovi
Aleksandar Mitrović i Filip Stojković postaće kumovi foto: Profimedia, Dado Đilas

Jedna od svakako zanimljivijih stvari iz njegovog života jeste da je takoreći konstantno od odlaska iz Partizana okružen zvezdašima, a posebno ga prati Luka Milivojević sa kojim je razvio prijateljstvo još dok su zajedno bili u Anderlehtu i sada se druže u Londonu, gde Mitrogol igra za Fulam, a Luka za Kristal Palas.

- Imam mnogo prijatelja zvezdaša, Luka je jedan od njih. Tu je Žule Stojković, znamo se dugo, od 15. godine, kroz reprezentaciju smo išli zajedno, sada se družimo, strašan je momak, jednog dana biće mi kum - ispričao je Mitrović i najavio skoro kumstvo sa miljenikom navijača rivalskog kluba.

Aleksandar Mitrović priča kako derbije u Londonu gleda sa zvezdašima
Aleksandar Mitrović priča kako derbije u Londonu gleda sa zvezdašima foto: Starsport©

Kako kaže, u Londonu vrlo često posmatra utakmice u društvu velikog broja navijača Zvezde.

- Njih bude 300... Ja više volim što smo mali ali odabrani, svako navija za Zvezdu, Partizan se voli, nije to slučajno. Bude vatreno, čarki ima, pružimo ruku, uglavnom oni meni čestitaju. Šalim se... A onaj penal, ćuti... Još i danas spominjemo - prisetio se Mitrović.

U jednočasovnom intervju saznaćete kada je i kako bio na pragu da se vrati u Partizan, zašto želi da postane kuvar, kao i sve malo poznate detalje iz njegovog života. Snimak pogledajte ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.