VELIKI SI, LEO: Mesi u epizodi - kako sam odbio Gvardiolu i kako je propao transfer vredan 755.000.000 evra!
Leo Mesi, Foto: AP

obeležio je fudbalsku igru

VELIKI SI, LEO: Mesi u epizodi - kako sam odbio Gvardiolu i kako je propao transfer vredan 755.000.000 evra!

Tek kada završi karijeru biće nam jasnije koliko je Arentinac veliki

Objavljeno: 15:59h

Bila je to ponuda koja se ne odbija, novac od kojeg vam se zavrti u glavi, ipak, nije sve u tim novčanicama, ima nešto i u ljubavi. Ovo je priča o tome kako je Leo Mesi odbio Mančester Siti i kako je propao posao vredan neverovatnih 755.000.000 evra.

Svima je poznato da je primarna meta u svim prelaznim rokovima za skupocene vlasnike Građana bio, za mnoge, najbolji fudbaler u istoriji fudbala. Pokušavali su na sve načine arapski milijarderi da privuku argentinskog čarobnjaka sa loptom u Mančester, novac nije bio prepreka, ali Mesi je po ko zna koji put rekao NE.

Počelo je razgovorima generalnog direktora Sitija i nekadašnjeg potpredsednika Katalonaca sa ocem Lea Mesija - Horheom. Na talonu je bila cifra koju nikad niko nikome nije ponudio u svetu fudbala.

Horhe bi od transfera dobio 50 miliona evra, dok bi njegov sin za pet godina zaradio 250.000.000 evra neto i to posle poreskih odbitaka (50 milona godišnje).

Siti je bio spreman da Barseloni iskešira tadašnju otkupnu klauzulu od 250.000.000 evra. Na sve to bi išli bonsi i individualna priznanja, pa bi Leo zaradio još 200.000.000 evra.

Ukupno, posao je bio vredan nestvarnih 755.000.000 evra, ali "desetka" Barse je ostala u voljenom klubu.

Za ovakve majstore cena ne postoji - veliki si, Leo!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.