ŠAĆIRI NA KLUPI U PAKLU MARAKANE: Klop presekao, nema mesta za Albanca u Beogradu?
Džerdan Šaćiri po svemu sudeći neće početi meč na Marakani u utorak, Foto: Reuters

liga šampiona

ŠAĆIRI NA KLUPI U PAKLU MARAKANE: Klop presekao, nema mesta za Albanca u Beogradu?

Engleski mediji pišu da bi Klop protiv Arsenala i Zvezde u Beogradu mogao da se vrati na staru formaciju i da bi Šaćirija u startnih 11 mogao da zameni Džejms Milner

Objavljeno:

Trener Liverpula Jirgen Klop je potvrdio da će subotnji derbi protiv Arsenala, ali i meč Lige šampiona protiv Crvene zvezde u Beogradu igrati bez standardnih članova prve postave: Nabija Keite i Džordana Hendersona.

Skupo plaćeni vezista i kapiten nisu uspeli da se oporave od povreda i pauziraće duže nego što se očekivalo. U Liverpulu su se uzdali u optimizam da bi mogli da budu spremni za Arsenal i Zvezdu, ali od toga nema ništa. Obojica imaju povrede zadnjih loža i još nisu počeli sa treninzima.

Džordan Henderson, kapiten Liverpula
Džordan Henderson, kapiten Liverpula foto: AP

Oni su propustili meč protiv Zvezde na Enfildu, a zbog tih povreda se Klop odlučio da malo modifikuje sistem igre iz 4-3-3 u 4-2-3-1 sa Šaćirijem i Fabinjom kao starterima.

Engleski mediji pišu da bi Klop protiv Arsenala i Zvezde u Beogradu mogao da se vrati na staru formaciju i da bi Šaćirija u startnih 11 mogao da zameni Džejms Milner koji ima veće defanzivne kvalitete i više bi pomogao Vajnaldumu i Fabinju na sredini terena.

Jirgen Klop, Šaćiri i Lalana
Jirgen Klop, Šaćiri i Lalana foto: Reuters

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.