NAPADAČ PARTIZANA BESAN NA NAVIJAČE: Ne morate ni da dolazite na stadion!
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

superliga, 13. kolo

NAPADAČ PARTIZANA BESAN NA NAVIJAČE: Ne morate ni da dolazite na stadion!

Crno-beli muče muku sa realizacijom u poslednjih nekoliko utakmica

Objavljeno: 20:44h

Fudbaleri Partizana osvojili su na stadionu u Humskoj samo bod protiv Napretka, a napadač crno-belih koji je postigao gol na tom meču, Nemanja Nikolić rekao je da na loše partije utiču i povici i uvrede koje dolaze sa tribina.

- Katatrofalan dan, iz ove pozicije na tabeli, svaka utakmica gde ne uzmemo tri boda je kao poraz. Kasnimo za večitim rivalom, sad smo se i dodatno udaljili. Rani gol je otvorio utakmicu posle sjajne akcije, ali ostaje žal što nismo postigli još koji. Ja sam imao jednu jako dobru situaciju, ali nisa pogodio levom. I onda kako biva u fudbalu, ako ne date primicete gol iz jedne jedine šanse koju je protivnik stvorio. To je tako. Moramo da podignemo glave, ustanemo i krenemo dalje. To je jedini put. A gol bih posvetio prijatelju koji danas slavi rođendan - rekao je Nikolić posle meča.

Crno-beli muče muku sa realizacijom u poslednjih nekoliko utakmica.

- Radimo na treninzima. Pod velikim pritiskom smo. Naravno samo igranje u Partizanu nosi pritisak, još kad kasnite... Mislim da većina navijača dolazi da se naslađuje ovim lošim rezultatima. Nema potreba da dolaze ti koji ne veruju u Partizan, već samo oni koji nas podržavaju. Ove navijače koje je zovem vređalice, ne bi trebalo puštati na stadion - izjavio je Nikolić.

Nemanja Nikolić u dresu Partizana
Nemanja Nikolić u dresu Partizana foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.