TADIĆ O NERVOZI PROTIV CRNE GORE: Nije to zbog kapitenske trake, nego sudija iritirao! Bio je arogantan!
Dušan Tadić, Foto: AP/Risto Božović

LIGA NACIJA, 4. KOLO

TADIĆ O NERVOZI PROTIV CRNE GORE: Nije to zbog kapitenske trake, nego sudija iritirao! Bio je arogantan!

Uvek je lakše da igraš kada imaš posed

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju u 15.00 časova igra protiv Rumunije u Bukureštu u četvrtom kolu Lige nacija.

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić rekao je da njegov tim može dodatno da motiviše to što utakmica sa Rumunijom može da odluči prvo mesto u grupi.

- Nema dodatnog pritiska, verujemo u svoje kvalitete i to može da nas dodatno motiviše da pružimo bolju partiju i pobedimo - rekao je Tadić.

On je kapiten ekipe zbog izostanka Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića, a rekao je da to nije uticalo na njega i da zbog toga nije bio nervozan na prethodnoj utakmici sa Crnom Gorom.

- Nebitno je da li imam traku ili ne. To ne predstavlja ništa, sve je isto. Jedan sam od najiskusnijih i isto se ponašam. Iritirali su me neki njegovi postupci jer nas nije puštao da igramo, svirao je neke neverovatne faulove na obe strane. Prvo sam mu lepo prišao, a onda je bio arogantan, rekao mi je u fazonu 'ćuti i igraj', i normalno da me je to iznerviralo - dodao je.

Po njegovim rečima, cilj srpskog tima je da dominira na terenu u svakoj utakmici, ali da je bitno i dobro se prilagođavati protivnicima.

- Uvek je lakše da igraš kada imaš posed. Ali, treba da se prilagođavamo, jer to nije uvek moguće. Moramo da odgovorimo na sve zahteve, da budemo agresivni, vršimo presing. Težimo ka tome da dominiramo na terenu - rekao je Tadić.

Reprezentacija Srbije vodi na tabeli Grupe četiri Lige C sa sedam bodova, dva više od drugoplasirane Rumunije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.