MALO KO JE OVO ZNAO: Jedan je miljenik Delija, drugi ikona Grobara, a, u stvari, njih dvojica su kumovi!
Malo ljudi je znalo za kumstvo Filipa Stojkovića i Aleksandra Mitrovića, Foto: Dado Đilas

Nije se znalo

MALO KO JE OVO ZNAO: Jedan je miljenik Delija, drugi ikona Grobara, a, u stvari, njih dvojica su kumovi!

Upoznali su se u mlađim reprezentativnim selekcijama i od tada su nerazdvojni

Objavljeno:

Nije retka pojava da su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana međusobno veliki drugari i prijatelji bez obzira na rivalstvo koje vlada među njihovim klubovima i zbog koga ponekad deluje kao nemoguće da se druže.

Međutim, upravo suprotno, mnogi od njih se privatno sjajno slažu i provode stalno vreme zajedno, a takav primer su recimo Filip Stojković i Aleksandar Mitrović.

Aleksandar Mitrović i Filip Stojković su se dogovorili da kumuju jedan drugom
Aleksandar Mitrović i Filip Stojković su se dogovorili da kumuju jedan drugom foto: Profimedia, Dado Đilas

Srpskoj javnosti do sada nije bilo toliko poznato da jedan od omiljenih igrača iz Zvezdinog tima i drugi koji važi za ostrašćenog partizanovca i ikonu među Grobarima, su se već dogovorili o međusobnom kumstvu.

- Upoznali smo se u reprezentaciji Srbije, kada sam ja imao 17, a on 16 godina. Otada smo cimeri i nerazdvojni. Fenomenalno drugarstvo krunisaćemo kumstvom. Imamo dogovor da će onaj ko se bude prvi oženio uzeti onog drugog za kuma. Iako ima dvoje dece, još se nije oženio (smeh). Čini mi se da ću ja prvi - otkrio je ovu nepoznatu priču Filip Stojković u razgovoru za "Kurir".

Njih dvojica su se našli i na suprotnim stranama u duelu reprezentacija Crne Gore i Srbije u Podgorici, koji je rešio sa dva gola upravo Mitrović.

- Drago mi je zbog kuma Aleksandra Mitrovića. Obeležio je prvu utakmicu Srbije i Crne Gore. Ceo stadion mu je aplaudirao kada je izlazio. To sve govori - otkrio je Stojković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.