UVEK ISKRENI LANE: Ako Zvezda izgubi od Liverpula neću da tugujem!
Foto: Profimedia

NE KRIJE EMOCIJE

UVEK ISKRENI LANE: Ako Zvezda izgubi od Liverpula neću da tugujem!

"Enfild" mu je ostao u srcu

Objavljeno:

Bivšeg reprezentativca Srbije Milana Jovanovića istorija srpskog fudbala pamti kao prvog Srbina koji je nosio dres Liverpula.

Iako je to bila neslavna epizoda, jer je na 18 utakmica postigao dva gola, srpskom igraču "Enfild" je ostao u srcu. Sa slavnim Redsima, Crvena zvezda će se sastati 24. oktobra u Engleskoj. Pre toga, crveno-beli će se suočiti sa Napolijem (18. septembar) i Pari Sen Žermenom (3. oktobar).

- Zvezda da je birala, idealniji scenario ne bi poželela na otvaranju, u premijernom meču. Svet da ne shvati pogrešno, Napoli je izuzetan tim sa vrhunskim trenerom Anćelotijem. Godinama u vrhu italijanskog fudbala, ne i van Serije A. Ljudi su od krvi i mesa, kao i naši momci, za razliku od Liverpulovih i Pari Sen Žermenovih. Sve i da imaju igrački najbolje veče u karijeri, da se ne lažemo, ne bi pobedili. Ipak je reč o kremu evropskog i svetskog fudbala, glavnim kandidatima za osvajanje Lige šampiona - rekao je popularni Lane za "Sportski žurnal".

Iako je tim Liverpula drastično promenjen u odnosu na period kada je tamo igrao Jovanović, nekadašnji napadač nema dilemu za koga će navijati.

- To što mojih drugova tamo više nema, ne znači da nisam emotivno vezan za Liverpul. Ako pobedi Zvezdu, neću tugovati.. Remi ili poraz bi me učinili srećnim zbog srpskog fudbala i euforičnih navijača.

- Osećanja su pomešana, kao kada bi Zvezda igrala s Anderlehtom ili Standardom, za razliku od duela protiv Napolija i Pari Sen Žermena, kada ću strastveno biti na strani Zvezde, kao što bih bio i kod svakog drugog srpskog kluba- dodao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.