Terza trlja ruke: Zvezda će od prodaje karata zaraditi ogroman novac!
Foto: Starsport©

liga šampiona

Terza trlja ruke: Zvezda će od prodaje karata zaraditi ogroman novac!

Počela je prodaja karata na blagajnama stadiona "Rajko Mitić"

Objavljeno:

Crvena zvezda se posle 26 godina plasirala u najprestižnije fudbalsko takimčenje u Evropi, navijači su u nikad većoj euforiji, očekuje se krcata Marakana, a uprava kluba sa Topčiderskog brda polako počinje da ubira plodove velikog uspeha.

Naime, Crvena zvezda očekuje da će od prodaje karata zaraditi oko 4.000.000 evra i tako dodatno napuniti budžet. Od samog ulaska u Ligu šampiona crveno-beli će prihodovati oko 18.000.000. evra.

Kada saberemo profite sa svih tribina trebalo bi da Zvezda zaradi 503 miliona dinara, ili oko 4,2 miliona evra. Uz dodatne troškove i ogradu da će crveno-beli morati da odstupe nekad od punog kapaciteta dolazi se do cifre od četiri miliona evra.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić foto: Beta/Branislav Božić

Zainteresovanje za predstojeće mečeve je ogormno, deluje da je nemoguće da Zvezda ne proda sve komplete karata, tako da će Marakana biti puna u svim duelima crveno-belih u Ligi šampiona.

Iako je će u slobodnoj prodaji zvezdaši moći da kupe isključivo komplete karata, i iako su cene veoma viskoe, armija crveno-belih navijača je već okupirala blagajne u Ljutice Bogdana.

Stadion "Rajko Mitić" ima nešto više od 50.000 stolica, a crveno-beli neće moći da računaju na sto posto zarade od prodaje karata., pošto je UEFA skratila Zvezdu za VIP i ostale galerije, jer po propizicijama takmičenja ti sektori pripadaju zvaničnicima evropske kuće fudbala koji ih raspoređuju prijateljima i sponzorima. Dakle, UEFA je tu skratila Crvenu zvezdu za nekih 200 ili 300.000 evra.

Stadion Crvene zvezde
Stadion Crvene zvezde foto: FK Crvena zvezda

Svi članovi kluba iz Ljutice Bogdana imaju pravo preče kupovine, dok je za vlasnike sezonskih karata obezbeđen i popust od 50 odsto. Prilikom kupovine paketa ulaznica neophodno je da, osim ličnog dokumenta, članovi kluba na uvid predaju i člansku kartu, a vlasnici sezonskih karata i člansku i sezonsku kartu.

Osim članovima kluba, crveno-beli su kupovinu olakšali i onima koji su dolazili na utakmice domaćeg prvenstva, tako što su im omogućili da karte za Ligu šampioona kupe i 10. septembra, uz ulaznicu sa neke od utakmica Super lige. Redovna prodaja ulaznica za najelitnije evrosko takmičenje počinje u utorak 11. septembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.