Posebni je stvarno poseban! Murinjo: Ja sam jedan od najvećih trenera na planeti!
Foto: Reuters

Ego manijak

Posebni je stvarno poseban! Murinjo: Ja sam jedan od najvećih trenera na planeti!

Nezadovoljstvo navijača Junajteda raste iz utakmice u utakmicu, ali se Žoze ne obazire na njih

Objavljeno: 10:39h

Fudbaleri Mančester junajteda daleko su od željene forme i igre na početku nove sezone, i pružaju rezultate kakve od njih savkako ne očekuju navijači.

Junajted je u prva četiri kola već doživeo dva poraza, ali takav razvoj situacije očigledno nije previše zabrinulo trenera "crvenih đavola" Žozea Murinja.

Veliki broj pristalica kluba sa "Old Traforda" smatra da Murinjo potrošio sav kredit i da bi čelnici trebalo da prekinu saradnju sa "posebnim" i angažuju novog trenera, ali to Murinja ne tangira uopšte, već puca od samopouzdanaja.

- Trener sam jednog od najvećih klubova na svetu, a ja sam jedan od najvećih trenera na planeti - bio je jasan Murinjo pred gostovanje Mančester junajteda Barnliju (nedelja, 17 sati).

Britanske novinare je interesovalo da li će pri tom mišljenju ostati i ukoliko "crveni đavoli" na kraju sezone ne osvoje titulu.

- Pitate li isto trenera koji je sezonu završio na trećem mestu? Ili na četvrtom? Prošla sezona je za nas bila neverovatna, ali vi to sigurno ne želite da priznate. Analiziram svoje postupke i bitnije mi je šta ja mislim, a ne vi. Poslednja smo engleska ekipa koja je osvojila trofej u Evropi. Ponavljam, osvojio sam osam titula i jedini sam trener koji je bio prvak u Engleskoj, Španiji i Italiji. Ne male titule i ne u malim državama. Prošlogodišnje drugo mesto u Premijer ligi je jedno od mojih najvećih dostignuća u karijeri - istakao je Murinjo.

BONUS VIDEO: Stigli fudbaleri Zvezde na aerodrom Nikola Tesla

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.