Mirković i Ilić očekuju vrelu atmosferu: Ako odigramo kao u Beogradu, imamo veoma dobre šanse!
Foto: Starsport©

NEMA PREDAJE

Mirković i Ilić očekuju vrelu atmosferu: Ako odigramo kao u Beogradu, imamo veoma dobre šanse!

Dogodila se veoma interesantna scena, kada je jedan turski novinar ostao u šoku kada je video Sašu Ilića, koji je od 2007. do 2009. godine igrao za Galatasaraj

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana sitno broje do revanša plej-ofa za Ligu Evrope protiv Bešiktaša.

U Beogradu je bilo 1:1 i taj rezultat više odgovara turskim "crno-belima", ali i Beograđani imaju šanse.

- Očekuje nas teška utakmica protiv velikog protivnika. Neće nas zavarati loši rezultati Bešiktaša u poslednje vreme, znamo o kakvoj ekipi je reč. Bešiktaš ima povoljan rezultat iz prve utakmice, ali nismo došli sa belom zastavom. Vidimo svoju šansu. Očekujem pakleni ambijent, nadam se punom stadionu i prazniku fudbala - rekao je Zoran Mirković, a prenosi kurir.rs.

Strateg "crno-belih" je svojevremeno igrao za Fenerbahče i odlično zna kakva je atmosfera.

- Bio sam ovde pre petnaestak godina. Stadion izgleda fantastično, stari stadion u novom ruhu. Mi u Beogradu imamo sličnu atmosferu, naši navijači su takođe fanatični i sličan je ambijent. Nemamo čega da se plašimo - dodao je Mirković.

Šanse za Partizan nisu male.

- Već smo u Beogradu pokazali da ukoliko budemo 100 odsto koncentrisani možemo da pariramo Bešiktašu. Nadam se da ukoliko ponovimo pristup iz Beograda imamo čemu da se nadamo. Znamo kakva atmosfera nas očekuje, jer će naši mladi igrači imati želju da se pokažu pred velikim brojem gledalaca. Verujem u dobru utakmicu i voleo bih da Partizan prodje dalje - rekao je Saša Ilić.

Meč je zakazan za četvrtak, 30. avgust, u 20.00 na stadionu "Vodafon park".

Na konferenciji se desila zanimljiva situacija kada je jedan turski novinar video Sašu Ilića, jer nije mogao da veruje da je to on. Nekoliko puta je proveravao da li je to zaista kapiten Partizana, a zatim mu je prišao i postavio nekoliko pitanja. Od 2007. godine do 2009. godine, Saša Ilić je nastupao za Galatasaraj, baš kao i legenda Partizana Dževad Prekazi, i na 59 utakmica postigao 22 gola.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.