Ljajića teraju u Istanbul, ali on ne želi da ide!
Foto: Starsport©

želi da ostane

Ljajića teraju u Istanbul, ali on ne želi da ide!

Novopazarac je dve godine član Torina, a ranije je nastupao za Romu, Inter, Fiorentinu i Partizan

Objavljeno:

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić blizu je da napusti Torino u finišu prelaznog roka uprkos želji da ostane.

Turski Bešiktaš pokazao je veliko interesovanje za Ljajića, kome se ostaje u Italiji, ali čelnici "bikova" insistiraju da ga puste kako bi rasteretili budžet.

Protiv odluke kluba su i navijači Torina jer žele da Ljajić i dalje nosi "desetku" u njihovom dresu, a sam Ljajić je priznao da se uprava najviše pita. - Želim da ostanem, odluka je na klubu - rekao je Ljajić navijačima posle treninga, a prenosi Kalčomerkato.

Adem Ljajić
Adem Ljajić foto: Printscreen/Ypoutube/MovieStock

Prvi čovek "bikova" Urbano Kairo podseća da se ekipa ovog leta pojačala Simoneom Zazom i Robertom Sorijanom, pa bi Ljajić mogao da ima manju ulogu. - Ako pustimo Ljajića to je samo zbog toga što je nesrećan ulogom - objasnio je Kairo, iako Ljajić tvrdi drugačije. - Ako neko obožava Adema onda sam to ja, on je od onih igrača koje bih uvek zadržao. Uživanje je gledati ga i ne bih ga izgubio ukoliko to ne zatraži - rekao je Kairo i dodao da je veliko pitanje da li bi srpski reprezentativac pristao da odigra samo 20 utakmica u sezoni i to uglavnom kao rezerva. Ljajić je dve godine član Torina, a ranije je nastupao za Romu, Inter, Fiorentinu i Partizan.

BONUS VIDEO: Mirković pred odlazak u Istanbul

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.