GROBARI, PAŽNJA: UEFA uzela na zub navijače Partizana, Vazura uputio poslednji apel! (FOTO)
Foto: Starsport©

BEZ INCIDENATA

GROBARI, PAŽNJA: UEFA uzela na zub navijače Partizana, Vazura uputio poslednji apel! (FOTO)

- Pozivamo navijače da dođu u što većem broju sada nam je njihova podrška veoma važna

Objavljeno: 16:36h

Partizan je prošle sezone na dve evropske utakmice okajavao grehe zbog političkih parola i povika, pa generalni direktor Miloš Vazura poziva pristalice crno-belih da sutra veče protiv Nordsjelanda podrže klub bez ikakve mrlje.

- Partizan je prošle godine imao loše iskustvo da je utakmice koje su bile bitne za dalji tok igrao bez publike. Posle ove odluke vezane za Zvezdu, Partizan je takođe na oku. Naša molba navijačima je da ne bude političkih parola, povika na rasnoj osnovi jer bi to povuklo da najvažniju utakmicu sezone igramo bez publike. Isto to se odnosi i na zakrčene prolaze.

Miloš Vazura funkcioner Partizana
Miloš Vazura funkcioner Partizana foto: Starsport©

Partizan ima priliku da „oplemeni“ pobedu u Danskoj novim trijumfom, a kvota da će tako i biti je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Nordsjiland.

Dodatni problem predstavlja činjenica da UEFA "vreba" i najmanju grešku.

- Pod uslovnom kaznom smo i najsitniji problem može da povuče tu kaznu. Na ovoj utakmici će biti povećan broj redara, na "istoku" će ih biti duplo više jer se tamo nalaze dve frakcije. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju sada nam je njihova podrška veoma važna - jasan je Vazura.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.